Гонзо: Няма да си говоря с Илиан по вестниците

08:30

Гонзо: Няма да си говоря с Илиан по вестниците
"Няма да си говоря с Илиан Илиев по вестниците. Ако имам нещо да му кажа, ще му го кажа лично." С тези две изречения се ограничи мениджърът на Левски Георги Иванов като реплика на нашумяло мнение на Илиан Илиев, треньор на Берое. Варненецът отсече: "Гонзо много добре знае защо няма да работя в Левски."

Всъщност истината е известна, но Георги Иванов е човек на честта и предпочита да мълчи, вместо да "прехвърля топката" към други фактори на "Герена". Гонзо явно няма да си отвори устата, освен ако Илиев продължи да пуска стрелички...

През октомври, още преди оставката на Радко Достанич, собственикът на "синия" клуб Тодор Батков и директорът Иванов решиха да заложат на Илиан. Гонзо се видя по въпроса с треньора на Берое. Илиев пожелал 10 дни за размисъл. При подобно колебание Батков реши - ако наистина иска да работи в Левски, нямаше да иска отсрочка. И се отказа от Илиан. В ситуацията Гонзо се оказа в неблагодарната роля на посредник и "бушон". Твърденията на Илиев, че директорът си бил изключил в следващите дни телефона пък леко увисват във въздуха. В същия период номерата на Георги Иванов бяха на линия поне за репортера на "Труд"...

Там някъде Берое би Левски с 1:0 насред стадион "Георги Аспарухов". Веднага след мача тв репортер "подаде" към бившия "син": "Вие сте левскар..." Илиан отвърна в ефир: "Аз съм от Варна..."

Явно тогава вече вариантът с "Герена" бе в небитието.

А през януари приближен на Батков мениджър звънна проучвателно на Илиев, без да извести Гонзо. Всичко остана без ефект. Батков вече бе решил да остави директора за треньор.

В актуалната ситуация Левски изобщо не залага на държащия на време за размисъл варненец. Георги Иванов има треньорски картбланш поне до края на сезона, стига, разбира се, котка или аутсайдер да не мине лошо път на отбора. Вече след края на първенството през месец май ще мисли трябва ли нов специалист в щаба и изобщо - стратегията на клуба. А Гонзо едва ли изключва вариант да остане и само директор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация