Левски победи ЦСКА, фенове заплашват футболисти

16:44
Левски победи ЦСКА, фенове заплашват футболисти
Левски победи ЦСКА с 2:1 в среща от 11-я кръг на Дублираща група пред около 600 зрители. Мачът започна доста изнервено, което доведе до жълти картони на по трима състезатели от всеки тим още през първото полувреме.

В средата на първата част Да Коща и Иванов се сблъскаха при борба за първа топка. Последва кратка разправия между тях и посягане от страна на играча на "армейците". В тази ситуация Да Коща получи жълт картон, както и Колев от "сините" за реплика към рефера Антон Генов.

Първото попадение в мача бе за Левски и падна в 54-а минута, след като Михайлов направи добър пробив по лявото крило, след което влезе в наказателното поле на ЦСКА и с премерен шут вкара гол.

Пет минути по-късно "синият" дубъл отбеляза второто си попадение. След центриране от ъглов удар в наказателното поле на ЦСКА Караджов не се намеси добре и се получи разбъркване, при което Боян Илиев се оказа най-съобразителен и отбеляза втория гол за тима си.

Дубълът на "армейците" намали резултата в 74-а минута след силен и точен удар на Тонев от границата на наказателното поле. Това бе и последното попадение в срещата.

През втората част след две спорни засади феновете на ЦСКА побесняха и започнаха да мятат бутилки по страничния рефер.

Двубоят изгледаха старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев и спортно-техническия щаб на клуба, легендарният вратар на "червените" Георги Велинов и спортният директор на Левски Даниел Боримиров. Срещата бе охранявана от около 200 полицаи.

След края на срещата разярени фенове на ЦСКА изчакаха около съблекалнята футболистите на Левски, като крещяха и заплашваха, че играчите няма да си тръгнат живи от базата на Панчарево. Помощник-треньорите на ЦСКА Ради Здравков и Сашо Станков за момент спряха привържениците, а през това време кордон от полицаи преведе играчите на "синия" тим до автобуса. Автобусът на Левски бе съпроводен от полицейски коли при напускането на базата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DoN_IskO
04.11.2008 09:46

к*р за ЦСКА само ЛЕвски гонзо ще ви го на***аа вече вее чорбари" hitrin" твваа се отнася за тебе ве  

bat_boiko309
03.11.2008 20:47

и сега ще повторя казаното по-рано днес. коефициента за ц(*ка шампион беше 13.5 преди началото на сезона и бързо падна до 4.5 преди 1-вия кръг. така 4е смятам, 4е те ще си станат шампиони или поне ще им легнат повечето от заинтересованите лица. колкото до дублиращите отбори се вижда истината. само левски оле

BoBi_Levskara
03.11.2008 17:20

Хаха заплашвали футболистите.Такива жалки фенове с такъв жалък отбор късат се от яд когато Левски отново наказва ЦСКА.САМО ЛЕВСКИ