Илиан Илиев: Мъри създаде този Левски

15:49
Илиан Илиев: Мъри създаде този Левски
Треньорът на Берое Илиан Илиев, който показа респект, но не и опасения от следващия съперник на старозагорци в лицето на Левски, като припомни, че тимът му играе традиционно добре срещу "грандовете".

"Както вече доста пъти сме се срещали с вас на пресконференции, така и за мача с Левски нищо по-различно няма да кажа - предстоящ мач е. Разликата с ЦСКА където имаха доста добри футболисти, но нямаха време за сработване, лятото дойдоха, сега дойдоха доста нови футболисти, макар и чужденци, при Левски ситуацията е коренно различна. Ако погледнем състава им от последния мач с Локомотив Пловдив играеха 10 човека, с изключение на десния защитник Петраш, които са били и при Мъри Стоилов. Ако трябва да го синтезираме Левски върви още по инерцията, това, което създаде Мъри. Това означава, че те имат изчистена схема на игра, добри взаимовръзки между защита, халфове и нападение и единственото, което ние като странични хора може да отчетем при липсата на добри резултати е това, че има напрежение и гонене на всяка цена на точки за влизане в Лига Европа. Това, което създаде Мъри, инерцията още я имат. Не са променили схемата на игра, но знаете че нещо като е създадено и въри по инерция рано или късно спира. Очаква ни труден мач срещу отбор, който знае какво прави на терена. Показаха го в Бургас, победиха сега и Локомотив. Ако срещу ЦСКА, сравнявам двата мача, защото са срещу "грандовете", допуснахме някои неточности или подценяване на ситуация в средата на терена, от там имаше откраднати топки и ситуации, то при Левски може те да ги завършат по-добър начин", заяви в експозето си Илиан Илиев, цитиран от Beroe.eu.

"При нас ситуацията е такава. Контузени, с изключение на Павката [Ковачев] и на [Георги] Божанов няма. Дончо [Атанасов] се включи, но няма тренировка с топка, утре ще решим след тренировката дали може да вземе участие поне като резерва. Останалите са здрави. Бачев няма проблеми. Единственият проблем е да ги възстановим", допълни той.

"Единственият, който пропуска при получаване на жълт картон е Петър Костадинов", каза още Илиев.

Журналистите за пореден път се опитаха да търсят евтини сензации и заглавия питайки треньорът на Берое за пореден път за интерес на Левски към него и това дали той би отишъл там. Варненецът бе категоричен: "Не искам да коментирам. Тези неща се коментираха вече, дайте да не пълним постоянно вестниците с такива пикантни неща. За мен е важното да излезем да се представим добре в сряда, от там да отидем и да се представим в неделя добре с Монтана, и така. Тези неща са затворена страница. Спирам да говоря за тях. И на вашите колеги в Благоевград им казах при два такива въпроса, че нямам какво да коментирам."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
12.04.2010 20:39

Абе, нещастници! "Мъртвеца" ЦСКА е на трето място, със шансове, макар и минимални за шампион! Ония пък подуянски покойници, от петото място, мучат че не искали да им се бъркат в ...работата, очаквайки някакво възкресение от ...БФС?! А на Дуци Сливен, си е направо "Замразеният", очакващ ...размразяване! *lol*

donatelo
12.04.2010 19:29

Червените да мълчат ида си гледат кочината.Щели да лягат!Кой ,и на кого бе?Нали в Сливен ГО съживиха мъртвеца *lol* .Гледайте спокойно напред и несе месете в чужди работи.Когато двама си мерят ония работи,неси слагайте червените гъ*ове помеждуим.Хайде със здраве.

Dankow
12.04.2010 18:18

съгласен съм с тебе drummer... по друг начин не виждам как могат да бият заралии *lol*

drummer
12.04.2010 17:30

Нито Илиан Илиев ша! ходи в лефски, нито Берое ша! ляга! Мач ще има, и то здрав, освен ако ония мекерета от Подуяне,не си отидат със съдия(като Ристосков), който да осере мача, и да развали празника на хората от Стара Загора...?! *lol*

Don_Gonzo
12.04.2010 17:08

ivelina3, ти пък каква си, че толкова много ги разбирах бе, тоя щял да ляга, ония щял да ляга. Я млък!

ivelina3
12.04.2010 16:50

от стз сам и гледам маи илиев 6а поема левски.. даже питал кво мнение имали хората от клуба за него.. на4и ясна работата берое ляга на левски тоя ма4 колкото и да е жално просто няма да играят с такава схема която берое може да победи малко педераска раота 6е стане ама няма как в БГ е така