Асдис Гунлаугсон се съблече

19:25
Асдис Гунлаугсон се съблече
Още от стъпването на исландската красавица на българска земя, "Playboy", "FHM" и "MAX" се впуснаха в битка да накарат "Ледената Кралица" да заснеме еротична фотосесия, явно обаче от "MAX" са били най-настоятелни, защото снимките вече са факт.

С пристигането си в България, след като Гардар беше привлечен от българския футболен шампион, тя се превърна в любимка на фенове и стана една от най-желаните жени в страната. Асдис многократно е обявявана за най-красивата жена в Исландия и хората в скандинавската страна я обожават.

Русият ангел не пропуска мач на "армейците", като неминуемо след появяването си на стадиона всеки път се превръща в най-голямата атракция. До момента сигурно ослепителната блондинка е създала повече автографи от всички футболисти в родното първенство взети заедно.

Така след като съпругът и все още не успява да се наложи в отбора си, Асдис може да се похвали, че жъне успехи в българското медийно пространство и както изглежда ще остави по-силен отпечатък върху българското население, отколкото Гардар Гунлаугсон.

Пред родното списание чаровната исландка сподели:

"Сексът е едно от най-важните неща, размерът също, стига да отговаря на очакванията ти. Прекалено малко и прекалено голямо са еднакво неприятни неща. За мен най-важното е, че след 5-6 години съвместен живот аз все още изпитвам желание да прекарвам, колкото се може по-често времето си в леглото с Гардар. Когато няма мач, разбира се."

Красавицата разказа и за неприличните предложения, които са и били отправени докато е била в Исландия:

"Имаше един паралия в Исландия, който ми предложи заплата от 5000 евро на месец и спортна кола на разположение само за да се преструвам, че съм му любовница. Идеята беше да натрием носа на бившата му съпруга."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари