Бенитес иска да задържи Кайт и Агер

15:23
Бенитес иска да задържи Кайт и Агер
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви желанието си за започване на преговори за удължаването на договорите на Дирк Кайт и Даниел Агер. На двамата футболисти на "червените" им остават по по-малко от 18 месеца до изтичането на настоящите им споразумения за оставане на "Анфийлд".

Бенитес се стреми да запази играчите и разкри, че са започнали разговори с Агер, които дори са в напреднал стадий, но ситуацията при Кайт е различна.

"Агер е в много напреднали взаимоотношения за подписването на нов договор. Все още няма развитие при Дирк Кайт. Надявам се до Нова година всичко покрай техните договори да е наред", заяви испанският мениджър на мърсисайци.

"Всеки отбор се нужда от футболисти с качества и здрав характер. Искам те двамата да преподпишат възможно най-скоро, което ще е добре и за двете страни", каза още Бенитес.

Холандският нападател на петкратните европейски клубни шампиони Дирк Кайт заяви, че се чувства щастлив в Ливърпул и ако клубът му направи предложение, няма да се поколебае дали да приеме.

"Чувствам се отлично на "Анфийлд" и искам да остана, но досега не е имало преговори за нов договор. Надявам се в следващите няколко месеца нещата да се уредят", каза холандският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари