Левски преследва пълен актив в Бургас

17:15
Левски преследва пълен актив в Бургас
Днес от 19:00 часа ще се играе отложената среща от българския шампионат по футбол между отборите на Черноморец и Левски.

Голмайсторът на бургаския тим Мишел Платини получи неприятна контузия в последния мач срещу Спартак Варна. Надеждата на лекарския щаб той да се възстанови до дербито с Левски не се осъществи и "кариоката" ще пропусне днешния мач на стадион "Лазур" в Бургас. Освен Мишел от групата отпаднаха и Веселин Пенев, Бамба, както и Стефан Трайков, който ще почива поне още седмица. От трибуните мачът ще изгледа и направилият много силни мачове през сезона бивш младежки национал Владислав Стоянов, който също лекува трайна контузия.

Добрите новини от лагера на "акулите" са, че травмите на Николай Кръстев и Ванчо Траянов отшумяха и те ще бъдат на разположение на наставника Димитър Димитров. Други двама от футболистите с проблеми през последната седмица - Марин Петров и Мартин Ковачев, също са напълно възстановени от проблемите, които имаха и попаднаха в групата за мача.

Старши-треньорът на Левски Емил Велев определи група от 21 футболисти, на които ще разчита за днешния двубой с Черноморец и за неделния със Спартак (Вн).

"Имаме известни проблеми преди двубоя с Черноморец. Освен Мирослав Иванов, наказание има и Гаджев, за който даже не знам колко мача ще пропусне, тъй като не са ни информирали", заяви Емил Велев.

"Черноморец е един много хомогенен отбор. Имат много опитен специалист, какъвто е Херо. Играят атакуващ футбол с много преса и агресия. Разучили сме ги в детайли и се надявам да ги изненадаме и да победим", каза още Велев.

Групата на Левски за гостуването на Черноморец:

Георги Петков, Цветан Димитров, Даниел Киш, Виктор Генев, Живко Миланов, Лусио Вагнер, Веселин Минев, Юсеф Рабех, Давид Бистрон, Боян Илиев, Рашид Тиберканин, Георги Сърмов, Дарко Тасевски, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Лъчезар Балтанов, Жоазиньо, Николай Димитров, Георги Христов, Жеан Карлос, Георги Иванов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари