Мирослав Иванов: Искам да играя в чужбина

15:44
Мирослав Иванов: Искам да играя в чужбина
Полузащитникът на Монтана Мирослав Иванов получи наградата за футболист на 23-я кръг в анкетата на вестник "Футбол".

Футболистът заслужи доверието на осем от 20 гласували футболни специалисти и треньори. Пет гласа получи Петер Петраш от Левски, четири гласа - Дока от Литекс, а трима гласуваха за Стойчо Младенов-младши от Спортист Своге. Халфът призна, че би искал да играе в чужбина от следващия сезон. Едногодишният му договор с тима от едноименния град изтича след два месеца, но засега преговори с тима за подновяване на контракта не са водени.

"Много първенства ме привличат, но е ясно, че няма да играя в Англия или Испания. На 28 години съм ясно е, че няма да направя кой знае каква кариера. Важна в момента е финансовата част. Имам два-три варианта за трансфер, но нищо конкретно. Нямам договор с агент, но имам устна уговорка, с мениджър, който може да ме представлява. В Монтана всичко е спокойно още повече, когато събрахме достатъчно точки, за да си осигурим оставането в "А" група. Убеден съм, че ще останем. Нямаме проблеми финансово. В Левски напрежението е по-голямо, но аз играх там дълго време и свикнах", каза Иванов.

Той не отговори конкретно дали би се върнал в Левски, ако получи предложение. Иванов смята, че първенството е станало по-интересно за редовия зрител, след като вече всеки може да вземе точки от грандовете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация