Масчерано: Аз не съм мръсен играч

10:56
Масчерано: Аз не съм мръсен играч
Хавиер Масчерано заяви, че е получил добър урок след изгонването си в мача с Манчестър Юнайтед и последвалото наказание от ФА, изразяващо се в пропускането на две срещи и глоба от 15 000 паунда.

Ръководството на Ливърпул обмисля обжалване на санкцията, но самият Масчерано заяви, че би желал да се извини още веднъж и по този начин да се сложи точка на всичко това.

"Извинявам се на всички, аз направих грешка и наистина съжалявам за нейното допускане. Тази грешка е изцяло моя" - заяви самият играч

"Аз не съм мръсен играч, нямам навик да показвам неуважение към арбитрите и единственото обяснение, което имам за случилото се е високият заряд на терена срещу отбора на Манчестър Юнайтед. Това разбира се не ме извинява"

"Изключително неприятно е, когато разочароваш съотборниците си и ги оставиш с 10 човека особено срещу тим като Манчестър Юнайтед.

"Всичко, което исках да направя в онзи злощастен момент бе да говоря със съдията, но сега аз осъзнавам, че това бе погрешно."

"Сега трябва да се концентрирам върху играта си в оставащите срещи особено в мачовете от Шампионската лига, където постигнахме много добър резултат срещу Арсенал."

"Време е да продължа, но в никакъв случай не трябва да забравям уроците от миналото и мача с Манчестър"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NeO_NaCiSt
04.04.2008 15:11

Хубаво, че се извинява! Нямам нищо против Масчерано и Ливърпул, въпреки че съм привърженик на Манчестър Юнайтед.