Голямото прецакване с Рикардо Кака продължава

13:35
Голямото прецакване с Рикардо Кака продължава
Проточилото се завръщане на бразилския плеймейкър Кака в игра след продължително възстановяване от контузия е напът да извади извън търпение привържениците на Реал Мадрид.

Въпреки, че "Белия балет" съумя да съкрати разликата с лидера Барселона в класирането на Примера дивисион, феновете на тима остават крайно критични към Кака, заради незадоволителното му според тях представяне през целия сезон, като дори в последно време критиките им взимат връхна точка. Във всички свои форуми "бялата" част от Испания сипе хули и тежки обвинения срещу бразилеца.

Според феновете контузията на Рикардо Кака изобщо не е толкова тежка, а футболистът иска да запази добро физическо състояние за предстоящото Световно първенство в ЮАР, където неговата Бразилия е сочена като един от основните фаворити за титлата.

"Ще видите, че в ЮАР той ще бъде на 100%. Прекратява сезона за Реал преждевременно, за да бъде във форма за Бразилия, но забравя кой плаща толкова много пари за него. Най-добре е да се връща в Милан", са едни от най-често срещаните коментари във форумите на феновете на Реал.

Преди нялкоко месеца излязоха съобщения, че Кака страда от неизличима контузия, която ще го съпътства до края на кариерата му като футболист и ще се отразява на игровата му форма. По-късно това бе опровергано, но недоволството на феновете продължава да расте.

Както е известно Рикардо Кака премина на "Сантяго Бернабеу" през миналото лято от италианския Милан за рекордната тогава сума от 65 милиона евро.

Дали няма това да се окаже един от най-скъпите и същевременно един от най-неуспешните трансфери в историята на футбола?


Виж още: Голямото прецакване с Рикардо Кака

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitaka88_bg
21.04.2010 20:22

Барсенофилската политика на спортните медии в БГ така е заслепила футболния запалянко,че няма повече на къде!Всичко негативно в Реал е на преден план.Позитивните неща винаги се прикриват и не им се обръща внимание.Положението при Барселона е обратното.Абсолютизация на всички нива.Вчера Меси изби зъбите на Майкон и никои нищо не каза.Ако Роналдо го направи това ще се леят псувни 3 седмици.Сега виждам статия за Кака, а такава за Анри не виждам.Всички знаеме,че от 3 сезона,той има само 1 на ниво.За Милито да не говориме.Аналогия в Реал може да се направи с Ван Нистелроой.Това е положението.Да живее четвъртата власт - медиите! *beer*

xecutable
21.04.2010 19:14

Е тя бизнес политиката им е 6 точки, правят много пари, ама игровата политика им куца *smile*. Много звезди отидоха там, и от тогава повече не им чухме имената.

Дори и след като се махнаха от там и отидоха в други отбори, не играят като хората. Май като гледам изключение прави само Робен.

А за Кака и Милан, как ще го вземат нали ще нарущи средната възраст от 35 години Нека да поостарее и ще го приберът.

За мен Леонардо да си ходи, отбора си има нужда от стабилен менаджер.

rossoner82
21.04.2010 18:33

То има ли някой, който да е станал звезда в Реал? - Само залязват. Докато Реал не си сменят бизнес-политиката нацяло, най-добре да си продават там фланелките и да не се занимават с футбол.

rokera_henry
21.04.2010 18:27

Да, голямо прецакване е, че Кака се обърка да премине в Реал МЪдрец.. Един талант се погуби в Реал, както и много други и си замина от нас - феновете на красивия футбол.. Поклон пред светлия му загиващ талант...

bobskia1
21.04.2010 18:15

Тая куца Кака за нищо не става!Колко платиха за него Реал-60млн евро.И после нашето момче бил трансферен гаф!

Tranquilant
21.04.2010 15:21

дано се върне в Милан *thumb_down* ко го е.е че са се изгърбили 65млн *lol*

Unscrewed_Heart
21.04.2010 14:51

аз още не мога простя на тез царвули берлускони и галиани че го продадоха *angry* *angry*

mitaka88_bg
21.04.2010 14:45

Сменяш клуб...Друг език,друга държава,други съотборници.Не всеки може още от началото да пасне на 6.Има още 5 сезона какво да доказва.Тия статии по принцип ги пускат каталонските издания!

golemiq_geshan
21.04.2010 14:16

Кака има потенциала да пасне на всеки един отбор в света , но просто трябва да бъде щастлив в този клуб и да харесва играта на клуба *thumb_up*