Спас Джевизов: Ще играем в Европа, ако спечелим Купата

13:53
Спас Джевизов: Ще играем в Европа, ако спечелим Купата
Спортно-техническият директор на Чавдар Етрополе Спас Джевизов заяви, че тимът му ще играе в Лига Европа, ако завоюва Купата на България.

" Берое е сериозен отбор. Искам да предупредя старозагорци да не подценяват мача, защото така направиха Славия и загубиха", каза Джевизов.

"Очакваме с нетърпение този мач. Нека по-добрият отбор победи. Дали сме готови за Европа или не, не мога да коментирам сега. Сигурно не сме готови, далеч сме от тези цели и задачи, но още едно стъпало по-нагоре би било добре за нас. Ще се постараем наистина да играем футбол. Направихме заявка за лиценз, обявили сме и стадион. Ако спечели Купата сигурно ще получим лиценз. Заявили сме стадиона в Ловеч, защото е най-близо", допълни още Джевизов.

"Не бихме се съгласили да играем на друг стадион, за нас фактора домакинство е от значение. Нека Берое не се плашат, ще настаним достатъчно хора на стадиона и няма да има проблеми. Ще им предоставим възможност, ако са по-добър отбор, да играят футбол", каза още спортният директор на Чавдар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

canev95
22.04.2010 14:37

Ауе пичове тва ще е голяма излагация за България как може некъв СЕЛСКИ отбор от Б група да спечели купата на Бг и тоя селски бек да вика ще играем в Европа че та те и стадион нямат *lol*