Играчите на Черноморец гледани от чужди мениджъри

21:49
Играчите на Черноморец гледани от чужди мениджъри
През последните няколко седмици се отчита засилен интерес от страна на чуждестранни мениджъри към няколко от футболистите на Черноморец Бургас. Скаути и мениджъри на тимове от Европа изискаха записи от последните четири мача на отбора и те вече са обект на внимателно проучване.

В най-скоро време ръководството на Черноморец Бургас ще включи в трансферната си листа футболисти, с които при удовлетворяваща оферта би могло да се раздели, като определи и конкретните суми за това. В центъра на мениджърското внимание са Марсио, Георги Божилов, Владо Стоянов, Мишел Платини, Александър Стоймирович и Ванчо Траянов. За още няколко от останалите футболисти има запитвания от български клубове, но на този етап ръководството на "акулите" не желае да навлиза в детайли.

Треньорското ръководство заяви, че въпреки интереса на мениджърите, не желае да се разделя с някои от играчите, тъй като те са свързани с плановете за изграждането на силен и конкурентен отбор, който през следващия сезон да участва и то запомнящо се, в европейските клубни турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация