Пирин взе трите точки от Вихрен

16:32
Пирин взе трите точки от Вихрен
Отборът на Пирин победи Вихрен с 2:1 на стадион "Христо Ботев" в Благоевград в среща от 12-я кръг на българското първенство. С този успех "орлетата" се изкачиха на осмата позиция в класирането преди изиграването на останалите двубои този уикенд.

В 3-а минута на срещата Золтан Фехер засече с глава центриране от пряк свободен удар, прати топката в мрежата на Чавдаров, но попадението бе отменено заради засада. Четири минути по-късно домакините пропуснаха да открият резултата след опасен изстрел на Попев, който бе отразен отлично от вратаря Лучини.

В 32-а минута Костадин Хазуров успя да открадне добре топката от Паес и я прати в мрежата на Лучини за 1:0. Гостите от Сандански реагираха като ужилени и само три минути по-късно изравниха резултата, чрез Еривертон, който изпълни страхотно пряк свободен удар от 30 метра.

В 63-а след изпълнение на ъглов удар Золтан Фехер не изчисти добре топката, тя попадна в Тодор Паланков, който с диагонален плътен шут от въздуха намери далечния ъгъл на Лучини и оформи крайният резултат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация