Боримиров: Левски губи точки заради съдиите

18:56
Боримиров: Левски губи точки заради съдиите
От ръководството на 23-кратните шампиони Левски изказаха остро недоволство срещу съдийството в българския шампионат на началото на този сезон. Причина за това станаха някои решения на Николай Йорданов при равенството 2:2 срещу Черноморец в Бургас в отложен мач от третия кръг, който се игра тази сряда, както и на Станислав Тодоров в дербито с ЦСКА миналата събота.

"Досега мълчахме, защото вярваме на хората, които ръководят и отговарят за съдийството. Имаме им пълно доверие, но напоследък стана навик всички негативи да са в ущърб на Левски", заяви в интервю за "Гонг" спортният директор на "сините" Даниел Боримиров.

"Мисля да проведа разговори със съдийските шефове, защото не мога да позволя институцията Левски да се превърне в училище за рефери. Надявам се хората, които отговарят за съдийството, да обърнат внимание. В последните няколко седмици загубихме точки заради съдийски грешки. Не искам в края на сезона да се получи, така че заради тях сме изпуснали титлата", допълни Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

griven
08.11.2008 10:17

Дани гугутката и той се научи да говори простотии. Като гледам съдиите в Шампионската лига /Ливърпул-Атл.Мадрид напр/ направо нашите са китки. На Батков, Дани гугутката, на Сашо ментата и на други "капацитети" все някой им е виновен - съдиите, линейката, курса на долара, разписанието на линия 413/напр.или някой друг/, талибаните, Обама бин Ладен, избора на цветнокож президент в САЩ и т.н. Абе я си накарайте балерините да играят и спрете да се занимавате със съдиите, щото виждаме какво става - сега БАТЕ, Жилина, Борац и др.подони. А догодина какво - МТЗ, АПК, ТКЗС и други отборчета от селата да трупат самочувствие на наш гръб.

groshan
08.11.2008 08:42

На слабите говеда все някой им прачи. Пречи им ГОНЗО, ШАДРАВАНА и още няколко куци коне. Взеха един млад и добър футболист - Г.Христов но и наго ще го развалят. Не са им виновни съдиите те толкова си могат

veso72
08.11.2008 01:27

Дани е прав последния мач е потвърдение И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ................ но не е само това май

BELETSA
07.11.2008 23:30

Да, няма как - стадото е толкова добро, как могат да им слагат такива съдии... Че на всичкото отгоре има световна конспирация срещу тях - слагат им такива съдии дори срещу Барса, Вердер, Челси, БАТЕ, Жилина...

Stamboslav
07.11.2008 21:01

Аиде , аиде , на крив К*Р,вълната му пречи ЦСКА RulZzZzZzZzZz

siboko
07.11.2008 19:50

Абе тея левскари всичкили са такива малоумници. Все съдиите са им виновни когато не бият. Защо не гледат в тяхната си кочина и да видят че за нищо не стават.

drummer
07.11.2008 18:46

Това за "титлата", определено ни развесели и създаде приятно настроение на аудиторията! Директора не е усетил, че и съдиите не могат да помогнат горките. А всъщност виновна е ....психоложката!!!

Shev4enko_
07.11.2008 18:24

хахаха ... Боримиров мойе да ходи да се прегледа някаде, един основен преглед да му направят! Съдиите са последния показател, заради който говедата си губят точките. Това че са слаби си е друг въпрос. Гледал съм всичките им мачове досега, с ерноморец дори на живо, и дори може да се каже че поне в 2-3 мача съдиите ги подпряха !!