Реал Мадрид с впечатляваща победа над Малага

23:58
Реал Мадрид с впечатляваща победа над Малага
Испанският шампион Реал Мадрид постигна изключителна победа над тима на Малага с 4:3 и излезе на първо място във временното класиране на Примера дивисион. Аржентинският нападател на "Белия балет" Гонзало Игуаин отбеляза и четирите попадения за своя отбор, а гостите повеждаха на три пъти в срещата.

Головият спектакъл на "Сантяго Бернабеу" започна от самото начало на мача, като след грешка в защитата на домакините Едисеу откри резултата в 6-а минута. Само две по-късно Игуаин изравни. В 18-а минута на впечатляващия двубой Малага отново излязоха напред в резултата. Този път голмайстор бе Байя.

Кралският клуб изравни резултата в 37-a минута след изпълнение на дузпа от Игуаин. В края на полувремето домакините останаха с човек по-малко, след като Серхио Рамос бе изгонен от игра.

Апоно в 70-а минута от дузпа вкара за 3:2 в полза на Малага, преди Игуаин да оформи своя хеттрик в 71-а минута на срещата и да вкара четвъртия си гол в този двубой 7 минути по-късно. След този успех шампионите са начело в класирането с 23 точки, а Малага са на 8-о място с актив от 13 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
09.11.2008 01:16

По-скоро измъчена , като впечатляваща може да бъде окачествена победата на Барса над Валядолид с 6:0