Боби Робсън критикува Бербатов

13:43
Боби Робсън критикува Бербатов
Според бившия селекционер на английския национален отбор сър Боби Робсън нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов все още не успява да оправдае рекордния си трансфер при "червените дяволи". Както е известно българинът премина на "Олд Трафорд" от тима на Тотнъм през лятото за 31 милиона паунда.

Въпреки, че отбеляза пет гола за новия си отбор, Бербо има само едно реализирано попадение във Висшата лига.

Боби Робсън заяви, че ако Манчестър Юнайтед иска да спечели титлата в английския шампионат този сезон, нападателите на отбора трябва да започнат да бележат повече голове и да се сработват по-добре.

В същото време мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън изрази опасенията си, че тимът му няма да успее да защити шампионската си титла този сезон. Шотландецът бе доста разочарован от загубата от Арсенал с 1:2 в Лондон и заяви, че от тук нататък Юнайтед няма право на грешка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Premiership
09.11.2008 22:46

Мога да кажа само, че Бербо се връща назад по простата причина, че напред никой не играе с него секи се лакоми и не искат да го приемат като човек който може да блесне пред тех Роналдо само се лакуми гадното педалче и се дупи там (докато не започнат да играят както си трябва с него няма да печелят)... Загледайте се малко в мачовете место да четете глупостите

technics33
09.11.2008 21:33

Това дърво е един от малкото които са вкарвали по 4 гола на един мач в англия ! манчестър не е тотнъм ! треньора им си знае защо го е взел! бербатов е вкарвал на всички европейски грандове още когато беше в леверкузен!

technics33
09.11.2008 21:26

Бербатов е много добър футболист! Неможе само него да виним за загубата от Арсенал! Верно че не се отличи с нищо особенно но какво пак направи Роналдо който уж е най-добриа! И той нищо! Неставайте комплексирани на тема Бербатов! какво искате от него на всеки мачм да вкарва по 2- 3 гола и да прави по 5 асистенции че да го признаете! А на dimaka_78 ще му кажа че нещастник е този който го е направил! комплексарче смотано!!!Вие май изобщо не разбирате от футбол само трапката ви интересува!

rokera_henry
09.11.2008 15:25

Ако повечко бягаше и се бореше можеше и да ги оправдае

dimaka_78
09.11.2008 15:06

ще го критикува ми,да не забравяме,че той е няй голямото дърво раждало се някога след Мариян Христов.Пълен нещастник е тоя берватов

Arrow
09.11.2008 14:53

Най-вероятно човека говори за конкретния мач с Арсенал! Да ви кажа чесно съм съгласен с него! Бербатов не се отличи с нищо , освен ако не броим пропуска му и доста грешни пасове второто полувреме!

spalding_rs
09.11.2008 14:36

Аз също подкрепям тезата, че Митко им прави играта. А този Робсън дали е погледнал в статистиката на премиер шип, че Бербо е пръв по асистенции(6) с още един играч. Само за критики ги бива.

sickofitallster
09.11.2008 14:23

как да бележи Митко... ония двете португалски лакоми гледат само да блеснат че да се видят на първа страница на Сън... а наш Митко го раздава повече плеймейкър.... само извежда Рууни, Тевес, Роналдо и компания..... за това че Робсън да си гледа работата