Левски съкрати преднината на ЦСКА

17:09
Левски съкрати преднината на ЦСКА
Отборът на Левски победи като гост Спартак Варна с минималното 1:0 в среща от 12-я кръг на "А" група от родния шампионат. След този успех "сините" заемат втора позиция във временното класиране само на три точки от лидера ЦСКА.

През първата част двата отбора играха равностойно, а първото по-сериознo положение бе за домакините. В 17-а минута Велимир Иванович направи невероятен пропуск, след като остана сам срещу вратаря на "сините", но не успя да го преодолее. В 30-а минута Лъчезар Балтанов пък пропусна да открие резултата за гостите, след като стреля отлично от границата на наказателното поле, но Илия Николов показа завиден рефлекс и изби в корнер. Десет минути по-късно Тасевски центрира от ъглов удар, Генев засече с глава, но топката срещна напречната греда.

В 68-а минута Жоазиньо овладя добре в наказателното поле на варненци, финтира бранител и с левия крак вкара коженото кълбо в мрежата на Николов за 1:0.

Любопитното е, че в 75-а минута очевидно недоволни от качеството на играта феновете замериха старши треньора на Левски Емил Велев с пакетче семки, той пък от своя страна вдигна пакетчето и опита от слънчогледовите семена и си ги прибра в джоба. В последната минута на срещата след хубав пас на Гонзо от дълбочина, Жоазиньо се откъсна би, но топката отиде в аут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
09.11.2008 23:00

И аз съм левскар и ми е мъчно като гледам грозния футбол на любимия ми отбор.Определено ни трябва нов треньор,и то чужденец-например някой немец или испанец за да предаде и съответния манталитет в играчите.

svetlio_vn
09.11.2008 21:22

Привърженик съм на Левски , но определено смятам , че играем грозен и жалък футбол този сезон . Предпочитам вместо да ставаме шампиони да вземем един кадърен треньор , който да изгради облик на тима , а не сегашните недоразумения на терена да блъскат топката по 90 мин и да ми обясняват колко трябва да сме доволни от измъчени успехи ...

Frankie_Lampard
09.11.2008 17:30

Не е само този отбор , ами абсолютно всички отбори вече са жалки. БФС са престъпници , цяла Б-я е такава вече.