Левски си връща Йовов, търси още вратар и нападател

13:27
Левски си връща Йовов, търси още вратар и нападател
Отборът на href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> ще се опита да привлече поне няколко нови попълнения през зимния трансферен прозорец , призна спортно-техническият директор на клуба  Даниел Боримиров .
/>
/> "Имаме нужда от подсилване в почти всички линии - търсим вратар , халф и нападател . Не е изключено да опитаме да си върнем и Христо Йовов" , продължи бившият национал .
/>
/> Като най-сериозен се очертава проблемът пред "сините" с вратарския пост , след като титулярът Гошо Петков нееднократно подчерта желанието си да излезе в чужбина . Привлеченият Даниел Киш все още е с неясен статут в клуба , тъй като не задоволи с изявите си , а пазилият в последните двубои Цветан Димитров няма нужния опит , който е необходим за мачовете в Европа .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kantona
10.11.2008 22:54

Ето заради такива неща няма да имаме футбол още 750 години минимум.Вместо да се налагат юнши - ще връщаме Йовов,Гонзо и Мечо- ПУХ примерно.Ми да вземе да се върне и Боримиров,пък що не и Сираков- кво толкова, ще издържи едно полувреме!
Нов бардак със стари к.... не се прави!

siboko
10.11.2008 21:21

БЛАГОДАРЕНИЕ НА левски БИЗНЕСА СЪС БАСТУНИ ЩЕ ПРОЦАФТИ. КАТО ВЗИМАТ В отборчето си САМО КУЦИ КОНЕ И ПЕНСИОНЕР

drummer
10.11.2008 19:26

Какво да направи "бижутера", при положение че активния туристически сеэон в Кипър е свършил...? Посоката е ясна ...гара Подуяне!

charpaka
10.11.2008 17:03

Ако Гошо иска да си ходи прав му път и ДГД!
Един футболист, отбор не прави. Колкото до Йовов "дървото" , по-добре да гледам Лъчо Балтанов или някой друг юнуша. Зак'во да пълнят джоба на алчния Гъз Йовов, който предаде сините и реши да "печели" в някви си пето разредни отбори на майната си!
Всеки, който напусне герена е предател! Синята фланелка е привилегия за всеки! На когото не му се стои в България да се маха и да не се връща повече. Много добре знаем, какви са футболистите като Йовов. Най-силни са по дискотеките от колкото по левия или десния фланг!

boykov
10.11.2008 16:53

Като си отиде и Гошето ще втасаме хептен

ruiz
10.11.2008 13:34

Не си спомням някой, който се е върнал в предишен клуб, и вече е прехвърлил 30-те, да е направил нещо значимо. Ами да върнат Миодраг Пантелич, Далибор Драгич, Петер Кабат, Едуард Цихмейструк, Мануел Мендоса, Гаучо и с-ие.