\"Сините\" на нож със съдиите, ощетени в четири срещи

16:34
\"Сините\" на нож със съдиите, ощетени в четири срещи
В дискусионния клуб "Футбол.бг" спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров сподели, че е готов да влезе във война със съдиите в родната "А" група, заради които според неговите думи "сините" са били ощетени в последните 4 мача.

"Нашият отбор беше ощетен в последните си четири срещи. Разбира се, че не приемам това, след като не е нормално. Ако трябва ще се срещна очи в очи с всеки съдия поотделно. Единственото, което искам от тях е да свирят обективно срещите ни. 1000 лева заплата за 90 минути не е никак малка, така че те трябва да си вършат работата както хората", заяви Боримиров.

"Целите пред Левски са винаги високи, така е и сега. Всяка точка обаче е важна, а в последно време загубихме не малко поради вина именно на реферите", заключи един от шефовете на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tupka4a
11.11.2008 09:56

Нормално е Боримиров да иска такова нещо, все пак Левски не могат да бият без да има подкрепа от съдиите. Ако съдиите започнат да свирят реално (даи боже това да стане) "грандовете" няма да имат толкова лесни победи, освен това няма да се знае преди шампионата кой ще стане шампион и т.н.

iksvel
11.11.2008 00:28

1) Каквото и да говорим, и Левски, и ЦСКА са подпирани от съдиите, като не мисля, че някой от тях взима преднина в това отношения. А колкото до мачът с Локо Пд - всичко си беше О.К., единственият мач, в който съдията е свирил за Левски беше срещу Черно Море, но в действителност беше възмутително....
2) mario1914, защо щом "сини и червени" са умряли в момента трябва и целият ни футбол да е умрял? Алоо, в "А" футболна група на България има 16 отбора, а не 2. Не го забравяйте!
И по-важното - никога не забравяйте как Локо София бяха брутално ощетени срещу Фейенорд през сезон 2005/2006 - при евентуала победа над холандците "железничари" можеха да стигнат много напред, защо не и по-напред от Левски? Играта им беше превъзходна!
Никога не забравяйте как малките отборчета от провинциалните градчета Литекс и Черно Море НАДИГРАХА и едва не елиминираха СТОКРАТНО по-именитите, по-богатите и т.н. си съперници в лицето на Астън Вила и Щутгарт.

mario1914
10.11.2008 23:50

Всички чорбари скачат и псуват,много бързо забравиха как Данчо спъна Велизар срещу Локомотив и свириха дузпа за ЦСКА?Примерите са мн. и в двете посоки,точно тези неща не правят сини и червени силни,напротив....едните не са играли от почти 20 години в Европа през пролетта,а нас ни биха някакви трактористи?!?БГ. футбол вече няма.....за съжаление!

BoBi_Levskara
10.11.2008 23:26

За червения картон на мача с Черно Море и дадената дузпа и аз се възмутих.Колкото до гола срещу Локото според мен си беше редовен все тая.Но мисля, че когато някой от Левски или ЦСКА започне да реве че са били ощетени то тогава ми става направо смешно.И аз съм против съдийската мафия.Искам да се види кой колкото може наистина.Предпочитам да бяхме направили равен напирмер с Черно Море отколкото да спечелим по този нелеп начин.

Kantona
10.11.2008 23:06

Той, Боримиров скоро може и да поиска мачовете им да започват с Хендикап примерно -1:0 за Левски! Защото иначе не е често! Но реалноста е друга! Просто да вземет и да си пооправят отбора стига са ревали -съдийте, съдийте!
Изгонете ги тия Зе, Жо и сие и тва е!Какви са тия невероятни таланти, който ще дойдат в жалкото ни първенство!
Вместо да се дават пари за такива пишман футболисти- да се влага в детско-юншеска школа,пък не ми се вярва да излезе някой по слаб от тези!
Но забравих, така не може да се прибират добри комисионни от трансфери!

siboko
10.11.2008 21:38

Всички рефери са мафиоти , как може да не свирят поне по една дузпа на сините говеда всеки мач.

drummer
10.11.2008 20:11

BoBi, този път си абсолютно точен. Можем да добавим, дузпата и червения картон на Танко Дяков срещу Черно море (Вн), и нередовния трети гол срещу Локомотив (Пд) ( 3:2 ) Директора Боримиров се е объркал напълно?! При обективно съдийство Левски няма никакъв шанс!!!

AriesBG
10.11.2008 20:05

Можеби се сърди ,че вече не ги подпират.Ама то трябва и поне малко игра.Лошото е че един път научени ,после малко кофти...

MeToDueB
10.11.2008 19:43

миналата година, в началото на тая свиреха само за тях. Миналата година 19 срещу 0 дузпи в полза на Левски. Тази година по две даваха, еми не може винаги с дузпи да си печелят мачовете, колкото и да го искат от "синия" лагер.

Това е най-подкрепяния отбор от десетилетие насам и не знам защо Боримиров се прави на смешник. Явно на съдийте им е дошъл акъл в главата и спират да подпират Левски и за това резултатите са на лице. от 10 мача 4 победи 4 равни и 2 загуби .. смешна работа.

BoBi_Levskara
10.11.2008 18:32

Аз лично не споделям мнението на Борииров не мисля че бяхме чак толкова ощетени.Срещу Черномрец сами си бяхме виновни да допуснем такова елемтарно изрваняване.Срещу Сливен не показахме нищо с което да покажем че 0-0 не е реалния резултат.А във Вечното дерби(Вечно уговорения мач).Там няма какво да се коменита мача си беше уговорен.