Убиха приятелката на Бени МакКарти

18:31
Убиха приятелката на Бени МакКарти
Нападателят на Блекбърн Бенедикт МакКарти бе застигнат от трагична вест. Приятелката на играча Ейми Барнс бе намерена прободена с нож пред нейния дом. За съжаление опитите на лекарите да я спасят се оказаха безуспешни и малко след тяхното пристигане младата девойка издъхнала.

21-годишен мъж е бил арестуван малко по късно на 100 мили от мястото на трагедията, като той е основния заподозрян за убийството. Момичето е дъщеря на известна актриса и е учила изкуства в частно училище. Госпожица Барнс била част от агенция за модели, като има заснети фотосесии за "Cosmopolitan" и "Playboy". 19-годишната красавица стига до финала на Мис Британски острови миналата година. Ейми е известна в нощните клубове с това, че често се появявала с различни футболисти.

Нейната фамилия беше потресена от случилото се и единственото, което споделиха през сълзи бе:

"Сломени сме. Думите не могат да опишат това, което чувстваме. Обичахме я толкова много. Тя бе причината да живеем. Бе най-красивата принцеса. Няма да намерим покой докато справедливостта не възтържествува. Ейми беше специална и всички много я обичаха."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niko9
17.11.2008 18:16

Много е гадно ако намериш приятелката ти мъртва

deyan_sashev
11.11.2008 08:25

Не мога да си представя как този футболист ще продължи да играе на ниво