Челси отпадна от слабаци за Карлинг Къп след дузпи

01:14
Отборът на Челси приключи своето участие в тазгодишното издание на Карлинг Къп, след като допусна да бъде победен от участващия в английската Чемпиъншип състав на Бърнли.

Редовните деветдесет минути завършиха при резултат 1:1, като "сините" от Лондон откриха чрез завърналия се в игра Дидие Дрогба, а гостите изравниха в 69-та минута с попадение на влезлия малко по-рано Акинбий.

В допълнителните две полувремена до нов гол не се стигна, въпреки че Челси игра с човек повече и всичко в срещата се реши с дузпи. Вратарят на Бърнли Брайън Йенсен спаси ударите на Бридж и Микел донасяйки изненадващото класиране на своя отбор за следващия етап от борбата.

Съставите на двата отбора:
Челси: Кудичини, Иванович, Алекс, Белети (25\'Лампард), Бридж, Ферейра, Деко (46\'Микел), Минейро, Малуда, Дрогба (69\'Ди Санто), Калу

Бърнли:
Йенсен, Аликзандър, Дъф, Колдуел, Джордан, Йигълс, Гудьонсон, МакКан, Елиът, Блейк (76\'Меън), Патърсън (60\'Акинбий)

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
13.11.2008 16:10

Бърнли са слабаци, но погребаха Челси...

united12
13.11.2008 12:49

Голяма излагация , но аз се радвам, защото това открива пътя на червените дяволи към още един трофей

leketoo
13.11.2008 11:28

Айде "сините" на Сколари потънаха! Що така от тяе смешници Бърнли отпаднахте?? Така като гледам тази Купа вече може да не се провежда, защо не вземат направо да я дадат на децата на АРСЕНАЛ и да не се занимават повече.