Официално: Емил Велев е новият треньор на Славия

17:43
Официално: Емил Велев е новият треньор на Славия
Велислав Вуцов вече не е треньор на Славия, а неговият заместник ще бъде Емил Велев.

Новината съобщи лично президентът на "белите" Венци Стефанов в ефира на Дарик радио.

Както е известно Кокала замени Велислав Вуцов и през август 2008 година начело на Левски.

"Да, разделям се с Велислав, въпреки че не ми е особено приятно, но просто трябваше да се случи всичко това. Искам да се променят някои неща в отбора и се надявам да е за добро и за двете страни – и за Вили, и за Славия", заяви Стефанов. Той допълни: "Просто променяме политиката и начина на работа в клуба. Искаме да постигнем по-високи цели. Искам друг Чавдар, друг Благо Георгиев, друг Митко. Искам момчетата от школата на Славия да имат по-реален шанс за изява. Да, Емил Велев е новият треньор на Славия."

Стефанов заяви още: "От повечето неща съм доволен. От тези, които не съм, съм ги казал на Вили. Всеки си има положителни и отрицателни качества, така съм и аз, така е и той. Той иска успехи сега, аз искам за 100-годишнината на Славия да се изгради един можещ отбор. Знам, че без опитни футболисти не може и има 3-4 момчета в нашия състав, които са такива и са изпитани. Те ще останат. Не искам мрънкащи, тези, които ще играят, ще се раздават на 100%. Няма да влагам повече пари, тъй като се видя, че Берое и Миньор Перник без да имат по-големи бюджети успяха да постигнат победи срещу по-богати отбори и да имат успехи. Треньорите ще се разберат кой от настоящия екип ще остане. Доколкото знам Емил иска да привлече един човек, с който е работил в Левски. Договорът е за 1+1 години."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Iv3rs0n
19.05.2010 22:59

тоя венци ходи по наще стъпки сега ще махне велев и ще земе Патко Достанич след тва гонзо и така *lol* а междо другото велев е бил помощник на доста добри трениори и не е чак толкова лош тактик просто си беше селяк и незнаеше как да се държи с феновете .... а и ни завари в лош момент *beer*

blq
19.05.2010 22:07

Стига бе! Още една свиня ругае *lol*