Звездна инвазия на \"Емирейтс\"

20:33
Звездна инвазия на \"Емирейтс\"
Стадионът на английския Арсенал "Емирейтс Стейдиъм" ще стане арена на футболен сблъсък от най-високо ниво. Националните отбори на Бразилия и световния шампион Италия са запланували да играя контролна среща на модерното съоръжение на 10 февруари следващата година.

Селекционерът на Бразилия Карлос Дунга прие Лондон като място за провеждане на проверката, тъй като по-голямата част от футболистите на "селесао" играят в европейски клубни отбори.

Така привържениците на Арсенал ще могат да гледат на живо на собствения си стадион изявите на футболисти като Кака, Роналдиньо и Пато, както и на Андреа Пирло, Дженаро Гатузо и Фабио Канаваро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
21.01.2009 13:12

Няма спор мачът ще бъде велик.Изправят се 2та най-успешни национални отбора , и какво казваше един коментатор по БТВ преди време - на 10 Февруари на "Емирейтс Стейдиъм" звездите на терена ще са повече от тези на небето *joking*

Shev4enko_
13.11.2008 23:10

Тези тримата красавци на снимката са от любимия ми отбор - Милан , а същевременно ще са съперници на любимия ми отбор при националите - Италия. Тримата са бразилци, играят в Италия, а на 10 февруари ше играят против нея (образно казано) ... ще се получи нещо доста интересно ;]

xtazzy
13.11.2008 22:36

Хмм интересно дерби ще е особено ако Дел Пиеро играе *tongue*