Араби изпревариха Милан за Канаваро

12:58
Араби изпревариха Милан за Канаваро
Грандът от ОАЕ Ал Ахли изпревари Милан и си осигури подписа на капитана на Италия Фабио Канаваро, съобщава официалният сайт на тима.

36-годишният бранител е подписал договор за две години с Ал Ахли.

Според "Тутоспорт" годишната заплата на футболиста ще бъде в размер на 1 милион евро.

Както е известно, интерес към привличането на Канаваро имаше и от страна на Милан, но защитникът предпочел да отиде в клуб, в който ще играе редовно.

Ръководството на "росонерите" също така предложило на играча и договор само за един сезон, което не се харесало на Канаваро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
02.06.2010 23:59

Наистина положението на Милан е трагично.Жалко е за такъв отбор.Имат ресурси да направят страхотна селекция , но се стискат и Берлускони с парите на клуба си прави партита с малолетни проститутки.Рядко се изказвам по този начин , но наистина Милан не заслужава такива собственици.

drusalin
02.06.2010 16:11

НА 36-години кво искате ? Повечето големи играчи на години заминават или в Сащ или където има най - много пари. А и за да играят по често и да се наслаждават на полседните си години като футболисти.Не ми се вярва милан да искат да плащат толкова за него.

Dante_Shift
02.06.2010 13:21

"Араби изпревариха Милан за Канаваро" - колко жалко *lol* Всъщност мисля, че е крайно време Берлускони и Фестър да се махнат от Милан. Не съм фен на отбора, но просто водят такъв голям тим към едно невероятно падение и стават за смях с трансферната си политика. Жалко е да видиш как с такъв отбор се подиграват.

vanko88
02.06.2010 13:02

И по-добре....... писна ми от 30+ играчи... *sick*