Арабите, взели Канаваро, се пробват и за Трез

15:26
Арабите, взели Канаваро, се пробват и за Трез
След като подписа за 2 години с Фабио Канаваро и предложи мега-оферта на Алесандро Дел Пиеро, водещият клуб в Дубай Ал-Ахли направи опит да вземе и друга от легендите на Ювентус - Давид Трезеге.


Според близкият до Юве "Тутоспорт", френският голмайстор, който със сигурност щял да напусне "Старата госпожа" това лято, е бил потърсен от Ал-Ахли, като лично агентът на Терезеге Андонио Калиендо е влязъл в преговори с арабския клуб.

Все още обаче, не е ясно дали Трезеге влиза в плановете на новия треньор на "бианконерите" Луиджи Дел Нери, като се очаква в близките дни специалистът да проведе разговор с френския таран.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vrajev
06.06.2010 04:56

е канаваро взеха и си повярваха *smile* за трезеге незнам ама за дел пиеро силно ме съмнява макар че вече е на бая години и ше турка пейката през този сезон в малак отбор би му било по добре

ManUtdTillidie
05.06.2010 15:55

Не знам ако един голям футболист се уважава себеси как ще отиде в такова говняно отборче. Дел Пиеро не знам как ще зареже Ювентус за някакви анонимници , той винаги е бил верен и ще си остане в Ювентус до края.

AnTONYo
05.06.2010 15:46

Нали Дел Пиеро щеха да взимат или ще си пишат журналистите всеки ден за нов играч , докато накрая все някой верно отиде ! *thumb_down*