Черноморец и Миньор с равенство на стадион \"Лазур\"

20:57
Черноморец и Миньор с равенство на стадион \"Лазур\"
Отборът на Черноморец се препъна у дома срещу Миньор Перник в последната среща от 13-ия кръг на "А" група записвайки равенство 1:1.

В първите минути от срещата гостите бяха по-активният отбор, но "акулите" постепенно наложиха надмощие и до края на частта бяха пълни господари на терена. Въпреки множеството възможности за гол открили се пред вратата на Иванов, единствено ударът с глава на Кръстев в 12-та минута успя да влезе в мрежата.

През втората част първото по-добро положение се откри пред Хазуров, който видя излезлия вратар на бургазлии, но прехвърли и него и вратата. Все пак гостите стигнаха до изравняване след автогол на Стойчев, който с глава отклони топката в собствената си врата след изпълнение на пряк свободен удар от страна на Валмир. Последваха положения и пред двата отбора но до нов гол така и не се стигна.

След подялбата на точките и двата отбори запазиха досегашните си места в таблицата за временно класиране, като възпитаниците на Херо заемат осмото място, а Миньор продължава да бъде на десето.

Съставите на двата отбора:
Черноморец: Чворович, Стойчев, Николов, Н.Кръстев, Дянков, Цонков, Дяков, Джайеоба, Марсио, Божилов, Любенов;

Миньор Перник: Иванов, Делиминков, Василев, Дюлгеров, Валмир, Трифонов, Мутафов, П.Петров, Станков, К.Хазуров, Ашимов;

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
19.11.2008 17:43

Мисля че Миньор играха много добре, и повече трябва да съжаляват, тъй като на три пъти докосваха трите точки, които до голяма степен им решаваха проблемите. Но поне стана здрав и истински мач, за разлика от някои други в кръга...?!

iksvel
18.11.2008 10:16

Ти ли си разочарован, как можа Левски да изпусне 2 страхотни шанса в една и съща година...Всеки път като се натъжиш за отбора си си спомни какви смешници са Левски. Иначе Черноморец и Миньор бяха доста равностойни..