Легенда на Юнайтед: Никога не сме притежавали играч като Бербатов

09:42
Легенда на Юнайтед: Никога не сме притежавали играч като Бербатов
Един от славните играчи в миналото на Манчестър Юнайтед Франк Стейпълтън продължи да задържа фокуса на внимание върху нашия Димитър Бербатов на Албиона заявявайки, че такъв играч като него няма еквивалент в цялата история на клуба и приликите с Кантона и Шерингам са неуместни:

"Българинът е самороден талант и това го прави различен. Не бива да го сравнявате с когото и да е, защото негов еквивалент в цялата история на клуба просто няма."

"Бербатов не е от онзи тип играчи като Рууни и Тевес, които цял мач гонят топката. На него не му е нужно да го прави. Той е от типа централни нападатели, които могат да решат всеки мач с едно отиграване, а неговото поемане на топката е наистина брилянтно", продължи в този дух Стейпълтън.

"Феновете все още не могат да осъзнаят какъв играч привлече Сър Алекс. Той искаше да има по-различен тип играч и го получи", завърши своя коментар бившият футболист на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
19.11.2008 21:16

Българите сме едни простаци и само плюем. По-големи завистници от нас НЯМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
ЕВАЛА БЕРБО ти си единствения светъл лъч в БГ футбол.
Единственото, което не ми харесва е че може да даде още много, но той незнам защо не го дава.

valtaxi
19.11.2008 20:48

Най добрия Български футболист за последните 10 години.

Drakona_DMX
18.11.2008 13:41

Виждате ли сега! Големите играчи го хвалят а вие тъпанарите го плювате. Та той си е класен футболист. Един от малкото в България. Вместо да го плювате го подкрепяйте да върви все така.

KILLna7
18.11.2008 13:15

Е кажете ми може ли в най-доброто първенство да го уважават качествата а ние го плюеме.Но това са пълни кретени и малоумници кво да кажа друг такъв като него скоро няма да видят да се кефат тогава на гонзо (от левски съм).

Dororo
18.11.2008 11:55

Прав си.И нека другите футболисти земат пример от него,та най-накраи я България да влезе е Евро турнирите.И националния ни одбор да направи нещо повече от квалификации.

silver_cska
18.11.2008 11:35

Хората го ценят ние го плюем най-добрия е Бербо