Младежите въртят равен с Румъния

16:14
Младежите въртят равен с Румъния
Младежките национални формации на Румъния и България завършиха при резултат 1:1 в контролна среща, играна в северната ни съседка. Домакините доминираха през по-голямата част от двубоя, но не успяха да реализират множеството си голови положения, а и двете попадения в мача бяха отбелязани през първото полувреме.

Румънците поведоха в резултата още във втората минута, когато Гинджиовану вкара след центриране на Торже. Седем минути по-късно юношата на ЦСКА Николай Чипев изравни от пряк свободен удар.

В 40-а минута Наско Курдов пропусна да даде преднина за България. Балтанов изведе отлично Курдов, който пробва изстрел от границата на наказателното поле, но коженото кълбо срещна тялото на румънски бранител.

През втората част на мача румънците продължиха да владеят инициативата и диктуваха темпото на терена. В 77-а минута Бикфалви нахлу в наказателното поле, но ударът му среща напречната греда на вратата на Кирев. В заключителните минути не се стигна до нищо по-сериозно и мачът приключи с равенство 1:1.


Срещата бе последната проверка на избраниците на селекционера Иван Колев за тази година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KILLna7
19.11.2008 17:05

Майкоооооо колко си прост само ,а радвай се на успехите на националните ни отбори пак после гледай цска или левски.Ма то повечето чорбета сте такива малоумни ,кога Георги петков спаси гъза на националния ни отбор никой не каза нешо че е от левски или нешо подобно ,но вие понеже сте прости за страх ... по добре да ви не коментирам че ми се гади от некой чорбари.Добре че има и свестни че ...

leketoo
19.11.2008 16:51

Браво на НАШИТЕ! Мислях си, че ще яден дървото, но равенството е много престижно. И пак юноша на ЦСКА вкарва Няма ли да доживея и някой юноша на "сините" да се разпише