Емил Данчев: Бербатов може да се откаже от националния

07:43
Емил Данчев: Бербатов може да се откаже от националния
Бесен от коментара по националната телевизия на Петър Василев мениджърът на Димитър Бербатов заяви, че капитанът на българския национален отбор може да се откаже от участие за "трикольорите".

Емил Данчев бе включен директно в ефира на БНТ на полувремето на срещата и потърси сметка за коментара на Петър Василев, като не пропусна да го обвини, че изпълнява чужди интереси.

Както в последствие се разбра, капитанът на националния ни отбор е получил разтежение, поради което е била продиктувана и ранната му смяна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Samuraq
21.11.2008 00:01

Ами допуснете за малко фактът, че Бербатов наистина е получил контузия няма ли да е малко смешно да го критикувате така. Най-малкото, той все пак си остава най-класния футболист с когото разполагаме. Чисто и просто той е консуматор на положения, но кагото те липсват какво да прави? Освен сам да си ги създава? Или да седи и във защита? Дали се мисли за голяма работа или просто колегите му на острова са го "разглезили" с красив и истински футбол е друг въпрос. Според мен националният отбор трябва да се състои само от играчи, играещи на запад от Загреб, за които футболът е нещо повече от досадното тичане преди поредня Биад (и всиюките му производни)...

danas1970
20.11.2008 22:40

Напълно споделям казаното от Петър Василев,че на националният отбор НЕ СА МУ НУЖНИ футболисти с ПОДОБНА МОТИВАЦИЯ.Или по-точно казано без никаква мотивация.А на вашата реакция,г-н Данчев, по време на почивката се забавлявах искренно!Знаем,че Барби ви е доста скъп,но моля ви не се изказвайте толкова неподготвен.Не за друго,просто щяхте да сте много забавен,ако не бяхте трагичен!

AviMC
20.11.2008 21:05

Tovalan
Любител
Пуснато на
2008-11-20 1555 Не е въпросът, кой плюе Бербатов и защо! Въпросът е защо Бербатов си даваше повече зор преди, а сега, като вече е в голям отбор, за*бава националния! Критикувам го не защото е виновен за загубите, а за това, че вече се мисли за голямата работа и не дава 5 пари за националния отбор!

Ами така де,един път,два пъти като даден играч не си дава зор в мачовете на нац.отбор-на третият път забравяш за него.Викаш друг.Ако трябва от "Б" група да изивкат играчи,но да извикат такива,които ще хвърлят всички сили в игра.
Не може така като снощи,сърбите владеят топката и напредват към нашето поле.Напредват защото нашите халфове и защитници не ги пресират а тичат заднешком.Когато нашите поемат топката,сръбска преса ги мачка.Тунчев направи дузпа,и стана виновник за още поне 2 гола...Не видях нещо хубаво,само мързел,нехайство и аматьорщина в нашият национален отбор....

Tovalan
20.11.2008 15:57

Не е въпросът, кой плюе Бербатов и защо! Въпросът е защо Бербатов си даваше повече зор преди, а сега, като вече е в голям отбор, за*бава националния! Критикувам го не защото е виновен за загубите, а за това, че вече се мисли за голямата работа и не дава 5 пари за националния отбор!

Notlike
20.11.2008 15:43

България затъва. С или без Бербатов пак затъва. Но си мисля, че като беше по-млад и искаше да се докаже пред света и беше в "Байер", играеше много добре. Отбеляза куп голове, а сега? Държи си онова нещичко. Без Бербатов ставаме слаби. Ясно е. Но защо пък Бербатов да е най-добрия ни играч? Нима Марто играе по-зле от него. Напротив,хъса, с който играе Марто си проличава, и въпреки, че не е по-класен от Барби, играе по-силно от него в нац.отбор!

leketoo
20.11.2008 11:35

Ало Капитана123! Твоя кораб май отдавна е потънал Кви по добри дни бе батко, като от САЩ 94 всичко върви назад? Как ги мислиш ти тея работи, че стават за едно лято ли? Ако малко гледаш футбол от страната ни ще разбереш, че никой не е черноглед, а по скоро реалист.

captain123
20.11.2008 11:21

Всеки си има право на мнение. Нормално е Данчев да защитава Бербатов- нали му е мениджър.А за това дали ще играе за националния или не Бербатов сам трябва да вземе решение- не е малък.Според мен за националния отбор ще дойдат и по- добри дни. Нека не бъдем все черногледи, хайде малко повече оптимизъм. Да забравим колкото се може по- бързо този злополучен за нас мач и да чакаме по- добри дни за БГ- футбола. Само дано ги дочакаме.

bora4o
20.11.2008 09:32

Аве драги колеги с коментари, спрете с приказките по адрес само на Барбукоф. Да са сещате как Стилянчо преди няма и 2 години си тръгна кат разревана фуста от националния щото са скарал с низнам кои си или да са сещате още по-назад във времето едентичния случай с Кишишев а??????Запомнете никога не е виновен само един човек, защото Бербатов се превърна в "проблема на националния" от както човека най-накрая отиде в отбор отговарящ на неговата класа!!!!! Цял свят го признава за един от най-кадърните съвременни футболисти а ние като "истински" Българи си го плюем като коЙ????Като другия наш най велик -Стоичков.Еми тъй шии тя докато не разберем, че какъвто и провал да ни сполети не трябва да замеряме отбора с лайна или да търсим виновни а като истински единна сган наречена българи да търсим разрешението на проблема.Поне според мен, един който помни и хубавите моменти на националния и цялта нация единна само с един хубаф футболен резултат с/у най-големите във футбола.

stavrev
20.11.2008 00:13

Според мен ситуацията е следната: Докато има такава корупция в българския футбол , национален отбор няма да имаме още дълго време.

charpaka
19.11.2008 23:30

Че то от туй по лошо на къде?
И все пак.........
Когато даден футболист откаже да носи фланелката на националния си отбор, той плюе в лицето на почитателите си.
Да носиш фланелката на трикольорите е привилегия, а не бреме.
Именно така изглеждат нашите - обременени и притеснени.. от какво.??? Играйте си играта! По-простичко, свалете топката на земята и само пасове. На двойни и контра атаки само трябва да я карат. Колко отбора по този статичен начин спечелиха в европейския и световен футбол. Една Гърция примерно, с не кой знае какви футболисти като имена, но голям колектив и тийм, който ние едвали някога ще имаме. Наще мислят само кой ще е капитан и какви ще са премиите при класиране... Хаха смях

skubidu3
19.11.2008 23:29

Ако Бербатов се махне поне ще знам как до ги пиша мачовете на България. Винаги ще залагам срещу България, така както залагах срещу Левски в шампионската лига. Така че нека да направим пари

AviMC
19.11.2008 23:10

И Барби ли ще се махне като Сточиков?След като осраха каквото можаха?!Твърде късно се сещат,но пак добре,че го правят.

Sqwidward
19.11.2008 22:30

Най-добре да пуснем някоя формация с 18 годипни поне да не ни е срам като падаме така.
@madoc, не с прав. Сега всички се опират на Бербатов, а той си пази краката за Манчестър. Ако той си тръгне всеки ще има желание да се докаже и ще играем по-добре.

Sqwidward
19.11.2008 22:29

Най-добре да пуснем някоя формация с 18 годипни поне да не ни е срам като падаме така.
@madoc, не с прав. Сега всички се опират на Бербатов, той

fearcho
19.11.2008 21:11

Само не ми стана ясно от какво получе разтежение , от това да се разхожда из терена...

charpaka
19.11.2008 20:48

Тоз мустакат бухал ще ни плаши ли?
Като няма желанието да не играе за България.
Може да играят някви си 21 годишни, но като човек види мотивация и желание за борба за топката резултатите не са чак от такова значение, така или иначе в близките 45 години нищо добро не ни очаква!!!
Според мен Бербатов е най-добрия български футболист в момента и трябва да бъде оставен на спокойствие, въпреки че мнението ми е, че за националния отбор той играе на 40% от възможноста си. Както той не е оставен да си върши работата нормално, така той с нищо не доказва че е достоен капитан и лидер на националния отбор.
Отново казвам, че Бербатов е най-добрия български футболист.