Саидходжа пред трансфер в ЦСКА

07:42
Саидходжа пред трансфер в ЦСКА
Според вестник "Труд" играчът на Ботев Пловдив Дормушали Саидходжа ще бъде първото попълнение на ЦСКА през зимния трансферен прозорец. "Червените" открито заявиха, че ще направят нужното, за да привлекат играч на поста нападател, а Саидходжа ще бъде свободен агент от първи юли и ще им излезе почти без пари през януари.

Нападателят на "канарчетата" вече е дал своето съгласие за подобен трансфер, като се споменава, че заплатата му ще бъде 12 000 лева. Единствената въпросителна, която стояла пред осъществяването на сделката била свързана с това, дали Ботев ще се съгласи на ниска цена за своя играч или "армейците" ще трябва да почакат до лятото, когато му изтича договора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
21.11.2008 21:24

Спокойно pafa, не се притеснявай! Бъди сигурен, че няма да го вземат както вие взехте ( откраднахте ) Г. Христов! А за парите, смятал ли си колко струват футболистите на "червените"...?!

pafata
20.11.2008 16:54

Има смисъл, стига да си спомняш колко близки бяхте с агитката на Галатасарай на един наш мач

leketoo
20.11.2008 11:52

pafata Кво си ми заприказвал за имена, като в леWCки е пълно с такива. Ония симпатяга от Кърджали Яшар ли е, говедар ли е него знам? Исмаил Иса също е много китно име от фолклора. Така, че мисли преди да кажеш нещо. За парите доколкото виждам ще е на свободен трансфер, а като се замисля от тъпия ти коментар няма и капка смисъл.

pafata
20.11.2008 11:29

Футболист с подобно име ще си намери чудесно място в Цска, но едва ли ще имат пари за него.

captain123
20.11.2008 11:06

Първо говориха за Какалов, а сега за Саидходжа. Не се знае до зимния прозорец за кой ще се сетят още. С това преминаване на играчи в отборите на ЦСКА и Левски малките отбори едва кретат в А група и за купата.