Сърбия в еуфория след снощния разгром

12:08
Сърбия в еуфория след снощния разгром
Пресата в Сърбия е във възторг, след като снощи националния отбор на западната ни съседка победи България с 6:1 в контролна среща, която се игра в Белград.

Най-големият спортен вестник в страната "Спортски журнал" пише:

"Падаха гръмотевици, но нито една мълния не запали белградското небе. Феновете на футбола трепериха заради студеното време, но със своите действия играчите на Сърбия стоплиха техните сърца. В нощта, в която се знаеше, че с националния отбор ще се сбогува Саво Милошевич, националният ни отбор направи представление, което ще остане в историята. Сърбия изпрати Милошевич от футболния терен, след което българите си тръгнаха с пълна мрежа – 6:1. На стадиона нямаше човек, който да не пляска и който да не смята, че Сърбия най-после играе както всички искат."

Изданието цитира Пламен Марков, който казва, че Сърбия е много силен отбор, а пред вестника наставника на сърбите Радомир Антич нарече представлението, което изнесоха неговите възпитаници феноменално.

Най-тиражният сръбски вестник "Блиц" излиза със заглавие:

"Саво се сбогува с националния отбор, вкарвайки две попадения"

В материала на изданието пише, че Сърбия се е сбогувала по най-прекрасния начин с легендата. Вестник "Глас Явности" пише:
"Ефикасни и мотивирани. На своето сбогуване Саво Милошевич пропусна две дузпи и вкара два гола."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация