Станимир Стоилов: Не е виновен Бербатов

14:26
Станимир Стоилов: Не е виновен Бербатов
Старши треньорът на Литекс Станимир Стоилов заяви пред официалния сайт на клуба, че се надява "оранжевите" да успеят добре да се подготвят за дербито с ЦСКА, въпреки, че много от състезателите са в различните национални формации на България.

"Отборът е разпокъсан заради играчи, които са по националните отбори. Нямаме възможност да се готвим всички заедно. За последните няколко тренировки ще се съберем всички. Надявам се да се подготвим по най-добрия начин", каза Мъри.

Стоилов добави, че играчите му трябва да преодолеят психическите спънки при гостуванията в София.

"Имаме четири гостувания в София през есента. До момента минаха три. Едно спечелихме (3:0 Славия), две загубихме (0:2 Левски, 0:1 Локо Сф). Бием ли ЦСКА, може да се каже, че балансът ни ще е положителен. Отборът трябва да преодолее себе си. И да играе във всеки мач за победа, а не да лъкатуши в изявите си", коментира наставникът на ловешкия тим.

Той коментира и резила на националния тим вчера:

"България игра слабо. Но не приемам Бербатов да бъде обвиняван за представянето си. В Белград неговата позиция бе перфектна. Имаше огромно желание да се представи добре. Но за жалост контузията му го спря. Не трябва вината да се търси в един играч, а да се направят колективни действия, които да дадат възможност да изпъкне класата на Бербатов."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
25.11.2008 22:19

Разбира се че Бербатов не е виновен, за това че Литекс не върви! Единствения виновник е "крокодила от Осъм"!