Интер без своя капитан в дербито с Ювентус

15:11
Интер без своя капитан в дербито с Ювентус
Хавиер Санети може да пропусне утрешното дерби между отборите на Интер и Ювентус. Според наставника на "нерадзурите" Жозе Мауриньо капитанът на неговия отбор все още не е физически приспособен да изиграе цял мач.

За шампиона на Италия със сигурност отпадат наказаният Кордоба, както и трайно контузените Ривас, Киву, Фиго и Хименес.

В отбора на Клаудио Раниери няма футболисти, които да отсъстват от този двубой поради наказание, но за сметка на това лазарета е пълен. Без шанс да излязат на стадион "Джузепе Меаца" в Милано са Поулсен, Салихамиджич, Андраде, Трезеге, Дзанети, Зебина, Буфон и Кнежевич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kglz
21.11.2008 20:09

Въпреки , че съм фен на Ювентус и въпреки формата в която се намира "сеньората" мисля , че Дел Пиеро и компания няма да вземат победата в този мач поради факта , че Моуриньо е твърде голяма лисица за да изпусне мача. Х. Занети ще липсва на Интер , но все пак ще се намери някой който да го замести , Интер си е Интер в края на краищата . Двата отбора няма с какво да се изненадат , а и равенството ги устройва . Прогнозирам 1:1 , а на Ибрахимович , ще му е изключително трудно и едва ли ще направи нещо запомнящо се . Помнете ми думата