Бербатов в игра през декември

14:02
Бербатов в игра през декември
Лекарят на националния отбор по футбол Михаил Илиев коментира ситуацията около контузиите на лидерите в тима Димитър Бербатов и Мартин Петров.

"Митко се беше понапушил доста на медиите. Всеки си пише и говори каквото иска. Той нямаше никакви проблеми преди мач, тренира си нормално. По време на мача се случи това, което се е случвало и на Мартин. Самоконтузи се. Даде знак на треньора, сочейки бедрото си. Ние сме професионалисти и знаем, че ако бе опитал да остане дори още 5 минути можеше да се получи нещо по-сериозно. Вчера са му правили изследвания, които са показали разтежение. Той няма да тренира поне 10 дни, надяваме се през декември да запише участие в мач. Следим състоянието му", поясни Илиев.

"Мартин Петров се възстановява в Барселона. На 12 декември ще бъде при един от най-добрите рехабилитатори в света. Предполагам, че ще играе през февруари", каза лекарят на националния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CBETO3AP
23.11.2008 19:49

Много бързо се възстанови този наш "герой".
Типична българска проява...
Защо да бяга 90 мин за някакви смешни пари, като може "уж" да се контузи.
Я го вижте 1 седмица след мача на националите как ще играе срещу Виляреал - все едно не е той.
За мен Бербо има две лица - едно за клубния си отбор и едно за националния.
В клубните си отбори взема доста повече пари и играе, а в националния само си разхожда фланелката и гледа мача от VIP място.

plammen71
21.11.2008 19:43

Дори и въобще да се не появи в националния няма да се усети много липсата му.Така,че по-добре да си стои в Англия и да се лекува на спокойствие нека да радва Англичани.

koko_dinev
21.11.2008 15:31

Доктор Мишо Илиев избива рибата! Докторе, защо не го каза това вчера? Сливи в устата ли нещо си имал? Бербата си замина направо за Англия, ти кога го прегледа или ходи до Манчестър?? Мирише ми на потулване на истината пак! Май стана дебела този път и го усетиха, че само се разхожда по терена, че сега ми излизат Емо Данчевци, Доктори и всякакви дртуги да го защитават.

kokko
21.11.2008 14:31

Защо му беше въобще да играе в този мач?! Да бере срама на целия отбор. За пореден път се отвръщавам от поведението на треньорския щаб. С този треньор и тези футболисти (с изключение на някои доказали се вече) толкоз.