Стенли ще отмъщава на Видич

11:15
Стенли ще отмъщава на Видич
Футболистът на Астън Вила и българския национален отбор Стилиян Петров е убеден в победата на бирминганци днес срещу състава на Манчестър Юнайтед. Стенли се закани да си върне за тежката загуба в Сърбия, на играча на "червените дяволи" Неманя Видич, с който са се прибирали заедно към Острова след срещата в сряда.

"Когато се прибирахме Неманя не искаше да ме дразни много, затова си говорихме предимно за Висшата лига и за други играчи",  разкри Петров за "Daily Mail".

"В срещата с Юнайтед излизаме с голяма увереност в силите. След това, което показа Агбонлахор в двубоя на Англия срещу Германия през седмицата, вярвам че можем да спечелим мача", завърши Стенли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Strelok
22.11.2008 20:45

E тоя Стенли пак се прави на велик футболист,да добър беше, имаше своите моменти ,но се продаде - нищо не прави за националния, но за Астън Вила е на макса зареден... и парите са фактор по принцип ,но тоя човек просто ме хвана в "див потрес и веселие"... колко по-ниско от това ще паднем?

mir_2009
22.11.2008 15:12

Сетило се нашето момче да си връща.Разбира се , вчера си е получил седмичната заплата!

ALDINLIVERPOOL
22.11.2008 11:22

МОЖЕШЕ ПОНЕ ДА НЕ МЕ ЛЪЖЕШ В ОЧИТЕ И ДА ТИ ПРАЩАМ СНИМКИТЕ ,ЗАЩОТО НА МЕН ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ МИ СТРУВА ДОСТА ПАРИ .ТИ ЗНАЕШ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС