Калдерон развързва кесията, но иска пет поредни победи

16:51
Калдерон развързва кесията, но иска пет поредни победи
Всеки един играч на Реал Мадрид ще получи внушителната сума от 120 000 евро, ако отборът успее да спечели следващите си пет срещи. Колосалната премия бе обещана лично от президента на "белите" Рамон Калдерон в ефира на радио "Марка".

Шампионът на Испания ще излезе днес в мач от първенството на страната срещу отбора на Рекреативо в преследване на пети домакински успех. В останалите четири двубоя предстоят гостувания на БАТЕ Борисов и Хетафе, както и домакинства на Севиля и руския Зенит.

Твърде любопитен е факта, че Калдерон не включи в групата мачове дербито с Барселона, което е само четири дена след сблъсъка с екс шампиона на Русия Зенит от груповата фаза на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hektors
22.11.2008 17:53

В Реал винаги е имало "галактически" футболисти и винаги са били от богатите отбори в света, но в последните години не са постигнали нищо

nasko_ivanov
22.11.2008 17:46

само с наливане на пари нестава!за последните години колко премии са раздадени колко пари за футболисти за дадени!те трябше всяка година да са шампиони и да играят поне финал в шампионската лига.да бият бат бойко не с 2:0, поне с 4:0 без да си дават зор.2 то4ки на бат бойко досега в лигата са по-голям успех отколкото,ако Реал М. се класират на полуфинал.при нали4ието на тези суми които се наливат.