Сърбин ръководил Литекс поема националния?

20:47
Сърбин ръководил Литекс поема националния?
Според сръбския всекидневник "Ало" Драголюб Беклавац е бил поканен да заеме поста на селекционер на националния отбор на България.

Специалистът, който бе начело преди време на родните Берое и Литекс, в момента е безработен, а в негово лице шефовете в БФС са намерили заместник на Пламен Марков, под чието ръководство записахме срамна загуба с 1:6 от Сърбия преди броени дни в приятелска среща играна в Белград.

Освен гореспоменатите родни клубове, сърбинът е ръководил още отборите на Сутиеска, ОФК Белград, Обилич,  Хайдук, Бежания, Работнички и Войводина  Нови Сад, където бе  на работа до преди месец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladibesta
27.11.2008 19:58

Бе Вили Вуцов да вземат да сложат на националния, за треньор не става ама поне е голям артист, тамън ще си подхожда с целия отбор...

olego_15
25.11.2008 10:05

Дано не го вземат този - изглежда някакъв абсолютен лузър, по-добре Херо или Гочето

PRI_A_TEL
24.11.2008 17:57

Ако прочетеш коментарите ми по темата за Сърбия която ни би с 6:1 ще разбереш защо мисля че треньора не става. А футболистите те винаги чакат нещо да стане, ако няма кои да ги накара да играят и за Англия, Италия или Бразилия да играят пак ще е така.

Yavor90
23.11.2008 16:52

Стоичков, Пенев, Стоилов, Марков... и Господ да слезе да ги тренира тея мърди по терена, пак нищо няма да се получи. Те не бягат и нямат хъс. Такива футболисти не могат да изпълняват треньорски указания! Проблема не е в треньора според мен.

PRI_A_TEL
23.11.2008 14:46

Абсолютно не мисля че този треньор става за нещо, не че настоящия които имаме става, но неможе да се забутваме всеки път в някакви балкански треньори които си нямат и на идея какво е да се тренира класен отбор. Това което съм видял досега е следното, разчитат на някакви смешни тактики и познания върху футболисти от балканските отбори, а когато се стигне да се иска нещо от футболисти които играят в големи клубни отбори от световно ниво не знаят какво да им кажат и какво да искат от тях. Стига се до следното съвети за по слабите играчи които седят и слушат треньора внимателно, но поради слабите си възможности дори и при разбиране не могат да разгърнат потенциал или техника или интелект на терена, докато на по силните едва ли не се разчита че ще покажат нещо на терена. По този начин играе всеки един клубен отбор на които е бил треньор, а и останалите балкански отбори, не виждам никаква полза от него, не знам какво мислите, но ни трябва треньор които да иска от играчите да се раздават, а не да подтичват по терена и да не се огъва и превива след всяка загуба и да говори "ами толкова си можем".

SimplyG
23.11.2008 10:52

Според мен трябва да раэвържем кесиите, за наистина качествен треньор, давам перфектният пример - РУСИЯ!

dembi1
22.11.2008 22:45

чичо скрудж трябва да дойде то на нашите само парите са им в главите