Юнайтед се мъчи срещу Вила без Бербатов

21:35
Юнайтед се мъчи срещу Вила без Бербатов
След нулевите равенства на Челси и Ливърпул, Манчестър Юнайтед стана третият гранд, който се измъчи и завърши при същия резултат гостуването си на Астън Вила. Контузия не позволи на нашия сънародник Димитър Бербатов да излезе на "Вила Парк", а в негово отсъствие "червените дяволи" видимо изпитваха трудности в атака.

Първото полувреме приключи 0:0, а чистите голови възможности липсваха.

Втората част започна с атаки и към двете врати. В 62-та минута чудесно подаване на Карик изведе Руни на голова позиция, но със силен изстрел над вратата, нападателят на Юнайтед пропиля най-изгодната ситуация за отбора си. Най-чистото положение за Вила създаде Милнър, който в 86-та минута проби отляво, но ниското му прострелно центриране не беше засечено от съотборниците му.

Голямата четворка в Англия сътвори своеобразен прецедент, след като нито един от отборите не успя да отбележи гол и да спечели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PunX_n0t_DeaD
25.11.2008 21:43

Не мога да се съглася с коментарът на DKS!Когато Бербатов играе се чувства една сигурност в следвашия пас или отиграване,спокойствието му на терена е "заразно" и кара съотборниците му да играят , по начина който най-много ги устройва и така показват най-доброто, не което са способни.Въобще много се радвам че той дойде в Юнайтед,защото именно от футболист като него се нуждаеше клубът!DKS как може да кажеш ,че не тича като той почти не играе в атака, а се бори и прилага ПРЕСА на противниковите играчи почти постоянно,освен това увлича защитниците и с всяко докосване на топката създава опасно положение.

Grizlito
24.11.2008 20:50

Според мен този Х не беше изненада Вила са мн силни този сезон и у дома и като гости така ,че закономерно равенство.

DKS
24.11.2008 11:18

Виж те хора.Не ме разбирайте погрешно, че мразя Митко.Напротив много се радвам, че има българско момче в Ман. Юнайтед. Брав. Той знае колко трудно се стига до там.Нестава само с талант трябва и много труд.Това, че владее топката с лекота, работис с финес това никой не му го отрича.
Просто дразнещото за мен е, че медийте му обръщат прекалено много внимание, а той в момента просто е в много слаба форма.
И това, че той не тича, не пресира, не се бори за топката е адски дразнещо.И затова на мен любимеца ми е Стилян Петров.
Това е секи се радва за Бербатов, че е в голям отбор, но именно тогава той трябва да докаже, че е голям играч и да върви нагоре и да дава пример на младите бъграски футболист.ТОЙ ТРЯБВА ДА НИ ПОВЕДЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KILLna7
23.11.2008 13:16

Тва е българското мислене.Няма начин с времето ставаме все по-завистлива нация и чакаме удобен момент да оплюеме някой,Такъв е случая и с Бербатов.

emsiii
23.11.2008 12:07

Чета коментарите за Бербатов и немога да се начудя как ние българите оплюваме най добрият си футболист.Той бил марзелив незнам си какъв,ама не виждате момчето до гаде стигна.То се оказва че някои разбират повче от Фъргюсън.

MeToDueB
23.11.2008 10:25

глупости говориш, като човек, който е изгледал стотици мачове на Бербатов, мога да кажа, че не си прав. Уникално е как може да сътвори нещо, без да личи, че се напряга, просто с лекота действа. Има много добър поглед върху играта, може да подава много добри пасове, а в полето на противника, когато е с топка в крака винаги следва опасност .. той и такъв трябва да бъде в Манчестър, но по-често се случва да организира играта на отбора с пасовете му. Едвали има друг такъв играч с такава лекота да владее топката, с такава лекота да подава с такава лекота да надиграва противникови защитници .. невероятно е да се наблюдава играта му.

Винаги съм му се възхищавал, че стана голям футболист, без да търчи, като ненормалник за щяло и за нещяло, а тича, когато трябва Едно ме е дразнело винаги, че през него противниковите футболисти могат да минават гратис ... не ги пресира и не ги гони, иначе когато му подават гони топката, така че да го определят, като "мързеливец" "манекен" и т.н ми звуи абсурдно

DKS
23.11.2008 09:50

Винаги съм бил много учуден от камарата глупости, който се изписват за Бербатов. От огромното внимание, което отделяте на него.
За мен Митко е един мързелив играч, който след трансфера си в Юнайтед помисли, че е хванал Господ за шлифера и ама грам не се напряга.
Без със Бербатов Манчестър са същите лекета
Според мен Стилян Петров и Мартин Петров са много по големи футболисти, защото играят със сърце, защото преди да станат големи имена са почнали от аматьорския футбол, защото те са "БОЙЦИ"

rabby
23.11.2008 02:00

И без Бербатов и с него тази година Манчестър не са на подходящото за тях ниво.

doskacharov1
23.11.2008 01:27

lassitar2 този ,,манекен'',както ти се изрази е българин и ти трябва да се гордееш с този факт.Играе в един от наи- великите клубове в света и ти не си човека,които трябва да го критиква.Едва ли са го взели в Манчестър само заради костюма му на VERSACE!

LoSeL
23.11.2008 01:23

Откакто Бербатов е в Юнаитед от тях отбор не става !!!

doskacharov1
23.11.2008 01:22

gool,личи си,че си ,,гол'' на тема футбол! За Бербатов много се лъжеш.Маи не си гледал нито един негов мач. Може още да не се адаптирал на 100% в Манчестър,но неговата игра, невероятните му пасове и техника ме карат да се гордея,че съм българин

fearmilen
23.11.2008 00:25

Вила се представиха на ниво и не позволиха да Юнайтед да се разиграят!!!

valtaxi
23.11.2008 00:19

ALDINLIVERPOOL ,ти гледал ли си мачове на нациолала,и колко мачове е решавал Бербо.Не говорете като не разбирате,не видяхте ли днеска Манчо без него са гола вода.

Dororo
22.11.2008 23:26

Е да щото той " гп мързи да играе" или там какво се исписа за него?А отностно коментара на goll хората са си го казали, че "тои не е такъ тип играч като Рууни и Тевес каде цял мач гонят топката,а с едно одиграване може да реши двобоя."Такаче не слушаите кометарите на някакви специялисти по колоездене и бокс каде са ги пуснали да кометират фътбол(Петър Василев).И да говорите после глупости.

Dekam
22.11.2008 23:03

Явно днеска не беше деня на Топ 4 в Англия! Това дава възможност на Астън Вила да развали хегемонията на Челси, Ливърпул, Ман. Юн. и Арсенал, което ще е доста голяма изненада предвид последните сезони на Острова!

david_villa91
22.11.2008 22:45

изпуснаха шанса и много се радвам дори в последните минути астън имаха възможност да вкарат

ralics
22.11.2008 22:42

Да,може би това беше шанса,но имайте предвид това че Юнайтед имат мач по малко,а и следващите им мачове с Челси,Арсенал и Ливърпул са на Олд Трафорд.Юнайтед трябва да съумее да не сгреши срещу останалите отбори,а срещу останалите от топ 4 мисля че ще вземе поне 6 точки ако не 9.А и факта че Сър Алекс Разполага със 120 млн. за трансфери още повече вдъхва надежди,ако не за запазване на титлата на Англия,то поне на тази на Европейските Шампиони.

deko1991
22.11.2008 22:30

това им беше шанса да се доближат повече до лидерите ама го изпуснаха

ALDINLIVERPOOL
22.11.2008 22:25

Много го може, да вкарва на Сульо и Пульо. Защо не реши поне 1 мач на BG А отбора????????????????????????

ALDINLIVERPOOL
22.11.2008 22:20

Писах преди мача, че Вила няма да загуби ,ако съдията свири реално .Така и стана.Големи Калитковци са тия от манЮ!

MeToDueB
22.11.2008 22:04

Личи си, че не разбираш от футбол ... точно днес той липсваше много, защото се случва много често, той да организира играта и да подава, а не да чака. Работата му е да чака, все пак е нападател, но рядко го прави. В повечето случай играта зависи от неговия "величествен" (бих го нарекъл) поглед върху играта и невероятните му пасове

goll
22.11.2008 21:50

Като че ли с Бербатов ще е по лесно.Тоя само чака да му подадат друго не прави