Сеск се контузи, под въпрос за сблъсъка с Германия

16:26
Сеск се контузи, под въпрос за сблъсъка с Германия
Полузащитникът на националния отбор на Испания Франсеск Фабрегас е под въпрос за утрешния полуфинал на Мондиал 2010 срещу Германия, тъй като получи контузия на десния крак по време на тренировка на "ла фурия", съобщи говорителката на европейския шампион.

Говорителката обяви в кратко изявление за медиите, че прегледът с рентген на крака на халфа на Арсенал е показал, че той няма сериознo нараняване и неговото участие в мача утре на стадион "Моузес Мабида" в Дърбан "не е изключено напълно".

Фабрегас получи травмата по време на тренировката на испанския тим в понеделник, а днес той премина обстойни прегледи в местна болница. Халфът все още не бе започвал като титуляр на шампионата в Южна Африка, но се появи на терена като резерва на Фернандо Торес при важната победа с 1:0 над Парагвай в четвъртфиналите на Световното първенство.

Звездата в халфовата линия на иберийците се бореше с друга контузия в рамото, която получи по време на мача. Фабрегас вече заяви своята готовност да получи обезболяваща инжекция и да излезе срещу "маншафта", ако Висенте Дел Боске има нужда от него.

Халфът помогна на Испания да спечели Евро 2008 при успеха над Германия във финала с 1:0, който се игра във Виена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

harkey
06.07.2010 18:57

и кво да прави в барселона *smile* той в национала не може да играе кадето е халфовата линия на барса... и кат иде в барса тамън да търка и там скамейката. Става за заместник на шави но нз как ще играят бускетс, шави, иниеста и фабрегас заедно в системата 4-3-3 да вярно иниеста е едно от нападателното трио но ся като дойде вия ще си се върне в халфовата линия и да фабрегас трудно ще играе в барса титоляр и не виждам смисъл да ходи на място кадето няма да играе редовно

Fabregas_boy
06.07.2010 17:11

Щото Бускетс е дефанзивен,а Фабрето е атакуващ полузащитник *wink*

ManUtdTillidie
06.07.2010 16:56

Не разбирам защо пускат този Бускетс като Фабрето е доказан футболист.Онзи под мен е много прав.

hrasta
06.07.2010 16:36

Той, така и така не играе много на това световно. Сиугрен съм,че в минутите прекарани на скамейката сериозно е обмислил евентуаления трансфер в Барселона!