Посрещнаха световните шампиони като богове в Испания

19:55
Посрещнаха световните шампиони като богове в Испания
Испанският национален отбор по футбол се завърна в родината си днес и бе приветстван от стотици служители на летището "Барахас" в Мадрид.

Испанският капитан Икер Касияс бе първият, който слезе от самолета, държейки купата, с което тимът даде старт на официалните празненства по повод спечелването на Световното първенство. Стотици служители в летището приветстваха футболистите с флагове и викове: "Шампиони" в жегата в Мадрид.

Отборът бързо се качи на автобус и бе отведен в хотел в центъра на града, за да се подготви за аудиенция с крал Хуан Карлос, който не успя да присъства на финала в Йоханесбург, заради забрана от лекарите му.

След тази среща тимът ще се срещне с премиера Хосе Луис Родригес Сапатеро, който също не успя да гледа финала на живо. Програмата на "Ла фурия" продължава с триумфална разходка по улиците на Мадрид с автобус без покрив, като така феновете ще могат да приветстват любимците си. Автобусът ще откара играчите на специално построена сцена на брега на река Манзанарес, където ще започне партито по случай световната титла пред хилядите екзалтирани фенове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация