Мело: Вувузелите ме накараха да си го забия!

14:51
Мело: Вувузелите ме накараха да си го забия!
Бразилският полузащитник Фелипе Мело, който не се показва, откакто се е прибрал у дома, най-накрая избухна и обвини вувузелите за автогола, който вкара във вратата на Бразилия по време на мача срещу Холандия.

Разочароващото отпадане на Бразилия на четвъртфинала направи Мело "персона нон грата", заради автогола, който вкара.

След като фенове се опитаха да подпалят къщата му, Фелипе Мело се скри и сега най-сетне излезе от скривалището си с интервю пред "Football Italia":

"По никакъв начин няма да бъда изкупителната жертва, това би означавало, че всичко, което съм направил е било негативно. Забравяме добрите неща, като асистенцията ми към Робиньо и добрите ми представяния в предните мачове. Знам, че имам известна вина при загубата ни от Холандия, но знам също така, че дадох най-доброто от себе си. Жулио Сезар поиска топката, но от вувузелите ми беше трудно да чуя. В момента единствената ми цел е да се върна в Ювентус и да си свърша работата там", заяви Мело.

Критичните италиански медии написаха в ироничен стил, че се надяват феновете да са донесли вувузели и в Серия А, за оправдание на Мело, в случай, че изкара още една критична година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kris_thunder
14.07.2010 09:12

Не разбирам защо толкова плуят Мело , като според мене главната вина за онзи автогол е на вратаря той излезе не разчетено.Мело и да не беше играл с топката тя пак шеше влезе във вратата.Просто Бразилия си намираха изкупителна жертва в лицето на Мело.
ПС: сри за правописа главиатурата ми е бъгава някой букви не бачкат *lol*

chelsea____
14.07.2010 06:49

flipicha 6то да на може през три като го изгонат 1-2 6а си по4ине заплатата пак 6те си му варви

flipicha
13.07.2010 15:05

Такива футболисти като Мело,Бомел,Де Ионг... имам чувството,че нарочно си ги изкарват тия картони.Неможе всеки мач да получаваш жълт,а през 3 да те гонят

Pechenqgata
13.07.2010 14:57

Такъв си го заби че няма на каде повече *joking*