Уигън изплува след успех над Евъртън

02:43
Уигън изплува след успех над Евъртън
Отборът на Уигън постигна изключително ценна, макар и минимална победа с 1:0 над отбора на Евъртън и по този начин напусна зоната на изпадащите отбори. Единственото попадение в срещата бе реализирано от Камара в 51-та минута.

Първото полувреме премина с няколко положения пред двете врати, като "карамелите" можеха да поведат чрез Саха останал очи в очи с Къркланд, но стражът бе заел добра позиция и спаси. Домакините отговориха на свой ред в заключителните му минути, но удар на Хески, а в последствие и на Катърмоул не успяха да преодолеят Хауърд.

Втората част освен гола предложи още доста интересни ситуации. За съжаление на домакините, които след гола продължиха да стоят по-добре на терена пропуските на Валенсия, Камара и Хески им попречиха да отбележат втори успокоителен гол. Евъртън опитаха да играят на контраатака, но единственият по-сериозен удар дойде едва в продължението, когато Тим Кейхил стреля близо до страничната греда.

Съставите на двата отбора:
Уигън: Къкланд, Р. Тейлър, Брамбъл, Шарнър, Фигероа, Браун, Паласиос, Катърмоул, Капо (Камара\'46), Валенсия, Хески

Евертън:
Хауърд, Невил (Бейнс\'85), Йобо, Ягиелка, Лескът, Кейхил, Фелани, Артета, Осман, Якубу, Саха

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maglata_123
25.11.2008 13:22

Resorter амм.. аз както мисла Заки е контузен или нещо такоа...

Dekam
25.11.2008 09:58

Аз не мисля, че Уигън ще изпаднат! Имат потенциала да играят в Премиершип и тази победа го доказва!

olego_15
25.11.2008 09:27

Въпреки тази победа, мога да се обзаложа, че Уигън ще изпаднат тази година. Другите сигурни изпадащи според мен са УБА и Съндърланд...