Торес: Роналдо е машина

10:44
Торес: Роналдо е машина
Звездата на Ливърпул Фернандо Торес неочаквано изказа похвали към конкурента си във Висшата лига на Англия Кристиано Роналдо. Испанският нападател на мърсисайдци смята, че най-достойният кандидат за носител на "Златната топка" през тази година е именно португалския голмайстор на "червените дяволи". Това изказване на Торес е нетипично за футболист на Ливърпул, където не таят топли чувства към съперниците си от Юнайтед.

"Тази година никой не може да съперничи на Роналдо. Той притежава уникални качества, несравним е", заяви Фернандо Торес.

Испанският нападател на Ливърпул смята, че след като отбеляза 42 гола през миналия сезон, спечели шампионата в Англия и Шампионската лига с Юнайтед и взе "Златната обувка", Кристиано Роналдо е човекът, който трябва да вземе "Златната топка".

Фернандо Торес също се представи изключително добре през миналия сезон, след като отбеляза 33 гола за Ливърпул (24 във Висшата лига) и спечели златните медали от Европейското първенство с Испания. Въпреки това, с настроение и приятелски чувства Торес заяви, че Роналдо е просто най-добрият футболист за миналия сезон.

"За мен той е най-добрият играч в света. Той е машина. Несравним е", коментира любимецът на "Анфийлд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

liliput
25.11.2008 16:45

Роналдо е номер едно,но днес на манчестър щте им е трудно да си вземат мача(зажалост)

genata1
25.11.2008 16:18

от устата на футболен гений отва ги въздига еднакво на върха на футболния ОЛИМП!!!

greenred
25.11.2008 12:07

Безспорно!!! Кристиано Роналдо е най - добрият играч! Но не мисля, че пак ще повтори пак това свое постижение! Той се мисли за най - големия (не че не е така, но се хвали прекалено много ) и може би това ще му изиграе лоша шега! Колкото до Торес, той е един истински джентълмен.

cris_ronaldo07
25.11.2008 11:33

Е тва е Торес оценява дори и съперниците си.Той и Криситано Роналдо са влеики играчи.Найстина тази година Златната топка е за Кристиано Роналдо-Най-добрия ит най-добрите е !!!