Фъргюсън си хареса сръбски талант, Тевес пред напускане

13:33
Фъргюсън си хареса сръбски талант, Тевес пред напускане
Ръководството на английския шампион Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към атакуващия полузащитник на Партизан Белград Зоран Тошич. Според предварителните информации "червените дяволи" ще платят 8 милиона паунда на сръбския клуб за да купят правата на 21-годишния национал на Сърбия. Според анализаторите в Англия Тошич би бил естественият заместник на Райън Гигс в състава на сър Алекс Фъргюсън.

Ако сделката стане факт, аржентинският нападател Карлос Тевес има сериозни основания да се притеснява за оставането си на "Олд Трафорд". Както е известно Тевес е под наем в Юнайтед до края на следващата година, а преговори за подписване на нов договор така и не започват.

Междувременно сър Алекс Фъргюсън загатна, че е възможно Карлос Тевес да бъде продаден на испанския гранд Реал Мадрид. В момента "Белия балет" изпитва недостиг на атакуващи футболисти, след като до края на сезона няма да играе Рууд ван Нистелрой, а състоянието на Гонзало Игуаин е неопределено.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bat_stambo
26.11.2008 09:52

Тевез трябва да остане ,той е играча,който по мн неща си прилича с Руни .За него няма периоди в които не му се играе,той винаги излиза нахъсан и се раздава изцяло за своя тим. Дано сър Алекс да размисли иначе ще сгреши

cayenne
25.11.2008 23:15

Еми аз четох, че Тевез искал да ходи в Реал, ако това е вярно не ми трябва в Реал. А и ми писна само наши добри, класни играчи да ходат при "белия балет". Ако това е вярно вратата му е широко отворена !

PunX_n0t_DeaD
25.11.2008 21:31

Дано все пак Тевез остане,защото е футболист ,който винаги се раздава за отбора и понякога се чудя откъде намира сили,излиза много надъхан за всеки мач.Не познавам качествата на Тошич,сър Алекс си знае,но дори и да е брилянтен в сърцата на феновете на Юнайтед ще има само един Раян Гигс!

PRI_A_TEL
25.11.2008 17:09

Тошич е талант, но такъв ще си остане, отдавна се търси заместник на Гигс, но повечето се оказват само таланти не и играчи, дават луди пари за някакви които като Тевез например като отидат в Англия и не могат нищо да направят. В Аржентинските отбори е доста по лесно да бележиш, а в Манчестър Юн. не става само да си талант, там трябва да си играч, това е разликата.

liliput
25.11.2008 16:47

Тевес трябва да остане.Според мен тои е толкова класен колкото Руни И помага много на отбора.

Jordy
25.11.2008 15:46

Тевес е нужен на отбора, все пак, когато някой от титулярите не е на линия той играе. Няма много други алтернативи в атака - отбор от ранга на Юнайтед трябва да има по-дълга резервна скамейка, дори и да са звезди и да не играят винаги.

RZ
25.11.2008 15:01

Сър Алекс е стара лисица!!! Сигурно е надушил нещо

maglata_123
25.11.2008 14:52

А e как Тевез ше напусне Манчестьр Юнайтед той ми е любимия футболист в отбора пьк и Сьр Алекс го пуска резерва просто неам думии.. :X

dumbo_s
25.11.2008 13:51

За мен няма как да стане това ... Дори и да го закупят ще изкара най - много един сезон и ще бъда препродаден отново.Момчето има талант , но целта на Манчу е да допълва класата , а не тепърва да я прави.Лично аз мисля , че другия сезон ще гледаме по - лявото крило Дауинг от Боро . Лично желан това лято от Бенитес и Фърги , но по някакво чудо той остана Саутгейт.Ливърпул има прекрасния Риера , а като вариант остава само Манчестър , където Гигс вече е отстъпил мястото и няколко пъти се видя , че Манчу нямат бързо ляво крило което да може да подаде топката на скорост или пък да я центрира остро.