Пастата: Така видях, така свирих

18:11
Пастата: Така видях, така свирих
Стефан Спасов - Пастата, на който бе поверено да ръководи срещата от Купата на България между Локо Сф и Левски, заяви след нейния край, че е преценил да не реагира при падането на Георги Иванов - Гонзо в 30-а минута на срещата. Съдията заяви:

"Прецених, че мога да не отсъдя дузпа, нито да покажа жълт картон. Така съм видял, така съм преценил! Положението беше много спорно, а терена беше тежък. Мнението на Момиров си е негово и той преценява каква оценка да ми сложи."

Реферът бе изпратен от стадион "Локомотив" под бурните освирквания на разгневените запалянковците на "железничарите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
27.11.2008 19:45

Ей,чорбета.Аве какво толкова гледате маочвете на Левски ве?!?Аве не си врете зурлите в профитата!Аве вие повече коментирате Левски отколкто кочината ви ЦЕЦКА.Левски е на левскарите-марш зурли оттам!

ivailoend
27.11.2008 14:02

И да беснеете това е положението...... Левски винаги е бил ощетяван от съдийство

energie_95
27.11.2008 11:49

Аман от недоволни фенове на Локо Сф бе Много ме дрязнят ей такива,като тези: цитирам:-Съдията ни оряза.Хора помислете малко.Левски цял мач игра на вратата на Локо.Какви претенции имат тези червено-черни фенове.Никаква игра не показаха железничарите.Така,че те трябва да се научат да гледат и от двете страни.Човек може да има претенции,ако отборът му играе добре,а ако не по-добре да си замълчи.

ALDINLIVERPOOL
27.11.2008 09:43

Така ти изнася.Защо не видя симулацията на Гонзо и да го изгониш?