Провокация срещу Славия и Кокала

08:51
Провокация срещу Славия и Кокала
Славия и Емил Велев станаха жертва на провокация. В интернет пространството се появи декларация, подписана от феновете на белите. В нея се атакува Кокала и се възхвалява Велислав Вуцов, съобщава "7 дни спорт".

Бившият е наречен "един от най-успешните треньори, стъпвали на стадион "Овча купел". Веднага личи, че това едва ли е писано от фен на Славия или пък е шега. Миналия сезон белите неведнъж пускаха декларации срещу Вили Вуцов. Освен това едва ли истински привърженик на отбора ще напише, че стадионът се казва Овча купел.

Феновете на Славия веднага се усимниха, че някой им е скроил номер. Те си задодаха въпроса кой е писал декларацията и започнаха собствено разследване. То стигна до извода, че това е дело на вечния враг Локомотив (Сф). Запалянковците на двата отбора не се обичат открай време и на мачовете често се стига до пререкания. Този сезон дербито е в последния ХV кръг от есенния сезон. Като се има предвид декларацията, се очаква отново да има напрежение.

От Локомотив се подиграха на Славия заради загубата 0:1 в първия кръг срещу Калиакра в Овча купел. Червено-черните пък тръгнаха добре в първенството - 1:0 срещу Монтана

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация