Оперират Владо Манчев до няколко дни

12:52
Оперират Владо Манчев до няколко дни
Нападателят на ЦСКА Владимир Манчев е със скъсани кръстни връзки на коляното след вчерашното равенство на шампионите в Мездра, съобщава официалния сайт на "червените".

Нападателят бе контузен петнадесетина минути преди края на срещата, когато бе фаулиран в наказателното поле на домакините. Тези дни се очаква Манчев да бъде опериран, като най-вероятно ще отсъства от игра 4 месеца.

Така само за в рамките на една седмица ЦСКА губи втори нападател за дълъг период от време. Припомняме, че в мач от 14-я кръг на "А" група, игран в неделя срещу Литекс, Здравко Лазаров също скъса коленни връзки, което ще го извади за дълго време от редиците на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

riddle
30.11.2008 11:19

Може би най-важния играч за ЦСКА.Жалко,че отново е с контузия определено не му върви.Дано колкото се може по-бързо да се въстанови,защото отбора има нужда от него.

BHB
29.11.2008 14:12

Владо Манчев е еидн от най-добрите български футболисти в момента. Определено, за него трябва да се направи място в националния отбор, тъй като не всеки футболист вкарва по 1-2 гола на мач

plamen_ch
29.11.2008 14:10

Какво да се прави? Срещу ЦСКА всички средства са позволени ...от горе. А инак в по-развитите футболни страни наказанието на грубияня трае колкото лечението на жертвата.

Silvermen90
29.11.2008 13:45

Наистина един качествен нападател,който според мен е един от най-добрите в българското първенство,ако не е даже и най-добрия.Дано бързо да се възстанови.

cc160
29.11.2008 13:38

чудо голямо станало.футбола не е за балерини.Друг е въпроса че над ЦЕЦА тегне тежка народна клетва и и е направена черна еврейска магия.С наглите си мераци за шампионска титла и лъжи наляво и надясно,господ ще им прати още много неприятности. Спасение няма и във В група.Решението е тотално закриване на клуба.