Юве втори след разгром над Реджина

10:32
Юве втори след разгром над Реджина
Ювентус разби Реджина с 4:0 и излезе на второ място във временното класиране преди днешните мачове от 14-я кръг в Италия. Головете за "Старата госпожа" отбелязаха Каморанези в 28-та, Амаури в 44-та, Киелини в 62-та и Алесандро дел Пиеро от дузпа в 74-та минута.

В другия съботен мач Катания и Лече завършиха 1:1. След час игра домакините поведоха с гол на Паолучи, Седем минути по-късно Кастийо донесе ценната точка за Лече.

Лидер е Интер с 30 точки пред Ювентус и Милан с 27.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
30.11.2008 14:20

Вярно, Интер са първи, но не се усеща стабилността която има в Юве и Милан. Отбора свикна "просто да играе и да печели колкото се може повече мачове" без да има реална конкуренция след спада на формата при Росонерите и изхвърлянето на Старата госпожа в Серия Б в последните 2-3 години. Титлата в каучото ще се решава между 2 отбора, но ненадзурите няма да са сред тях. Въпрос на време е да се смъкнат надолу в таблицата.

JKnoxvilee
30.11.2008 12:02

Хубав мач, добри положения, тоя делПиеро няма спирка.Въпреки всичко, Интер си е първи каквото и да става.Хубаво беше обаче накрая, тоя сняг ги накара топката да се мъгнве, мача се доиграваше.