Венци Стефанов: Запалянковците са идиоти, няма да махам Велев

08:43
Венци Стефанов: Запалянковците са идиоти, няма да махам Велев
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов каза тежката си дума. Емил Велев остава треньор на Славия въпреки двете домакински загуби от началото на сезона.

След провала срещу Берое напрежението ескалира. Част от феновете поискаха оставката на Кокала, обиждаха го и го псуваха.

"Това не са нормални запалянковци, а идиоти. Ще им забраня да идват на стадиона. Сто пъти най-малко съм казал, че искам отборът да се обиграе с налагането на млади момчета. И че трябва да изчакаме за по-добри резултати. Има обаче такива нетърпеливковци, които само се чудят как да правят интриги и скандали. Няма да махам Емил Велев, макар че на някои доста им се иска", каза Стефанов.

В предстоящия четвърти кръг Славия гостува на Пирин в Благоевград. "Белите" взеха предишния си мач извън София (победиха Миньор в Кюстендил с 2:1).

Вратарят Раис Мболи се присъедини към отбора. Миналата седмица той игра за Алжир в контролата срещу Габон, а след това бе на погребението на майка си в Париж. Мболи ще тренира със Славия, но много скоро ще напусне. Интерес към него не липсва и до края на трансферния прозорец той ще бъде продаден.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация