В Дания забравиха за понятието \"Честна игра\" (видео)

15:30
В Дания забравиха за понятието \"Честна игра\" (видео)
Някои от отборите в датската SAS Лига изглежда са забравили какво означава понятието "Честна игра". Това показаха футболистите на Олборг в понеделник по време на гостуването им на Мидтиланд.

В 20-а минута на срещата нападател на гостите получи удар в глезена и започна да се превива на земята. Футболист на Мидтиланд изчисти топката в тъч, за да може да се окаже лекарска помощ на пострадалия Даниел Кристенсен.

Вместо футболистите на Олборг да върнат топката във владение на своите опоненти, те изпълниха бързо тъч, като нападателят Рони Шварц се възползва от това, че отбраната на домакините очакваше коженото кълбо да бъде върнато в тяхно владение.

Шварц се опита да направи на глупаци своите съперници и да вкара най-лесния си гол в кариерата, но не така мислеше десният бек на Мидтиланд Мартин Албертцен, който бързо настигна Рони Шварц и силно го изрита.

За тази си постъпка бранителят получи директен червен картон и неговият отбор трябваше почти 70-а минути  да играе с човек по-малко.

Въпреки това обаче, футболистите на Мидтиланд постигнаха победа с 2:1, а след края на мача треньорът на победители предупреди Рони Шварц, че след този опит за хитруване, всички защитници в Дания са му взели мерника и където и да отиде, той трябва да се готви за здрави ритници.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
19.08.2010 01:33

Родният ти град* И още нещо, личи си че явно не гледаш мачове на живо, феърплеят го има навсякъде и това го знае дори и най-обикновения зрител, но като човечец предполагам от покрайнините на "Софията" за теб е нормално...

Resorter
19.08.2010 01:27

Боба, ти пак ли смяташ да оревеш светът за поредната загуба на Лефски? Когато отборчето от родният ти отбор бие ФК Дузпа, тогава намесвай един мач в коментарите си на друг. Левак! За ситуацията, защитникът слабо го вълнува полученото картонче, както и ръсоводството на Мидтиланд.

kmeta7
18.08.2010 21:20

поне за едно нямате право да му викате и това е че е левскар *smile* щото чорбата скоро не е била толкова зле *thumb_up*

vencagen
18.08.2010 19:16

Аре и аз да нахуля Левскара.Ти понятие от спорт имаш ли???Бягай и се скрий на Герена, щот тука не ни тряаш!!! *angry* *lol*

SEVJI
18.08.2010 16:53

BoBi Levskara мълчи бе селянино говежди майкати проста ей говедар. За такива като тебе няма място !! Това на първо време е спорт и феър плей-я е уважение към всички , към спорта , към съперника , към самата игра.

Pechenqgata
18.08.2010 16:51

BoBi_Levskara мноо си зле ве не виждаш ли че контузения е от отбора на хитреца а противниците джентълменски чистят топката за лекарска помощ а тоя кавал са мачи да се праи на интересен...

BoBi_Levskara
18.08.2010 16:37

Вие под мене малумнили сте ? То и аз да бях и аз бих се изхитрувал, много мразя някой като почне да смиулира и лежи по терена и да прекъсне някоя атака.Пресен пример Черномрец- Левски. КОЙТО ЛЕЖИ ПО ТЕРЕНА ДА ВИЕ ОТ БОЛКА АКО ЩЕ ИГРАЧИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ИГРАЯТ.Ама от тоя Фер плай.Да им се пикам на феар плея.

beckam34
18.08.2010 16:30

ми то да ги бяха утрепали от бой тези феър плей има ли за тях *angry*

andrei4eto
18.08.2010 15:58

Не го учели хубажо трябваше на 2 места да му чупи крака на лайняра !!!! *angry*