Виетнам изкушава Манчестър Юнайтед

14:38
Виетнам изкушава Манчестър Юнайтед
Виетнамската футболна федерация иска да заплати 2.47 милиона долара, с които да "примами" английския шампион Манчестър Юнайтед за един мач в страната догодина, а другият отбор в полезрението на Виетнам е Милан.

"Това е огромна сума, но ние можем да я осигурим. Ще вземем пари от билети, реклама и правата за излъчване", заяви пред Азиатската футболна асоциация председателя на ВФА Нгуйен Трон Ху.

Въпреки това преговорите с "червените дяволи" са далеч от края си. Според виетнамската асоциация от Юнайтед имат определени условия около евентуалния мач, чиято дата все още не е ясна. Те искат да няма реклами на стадиона, а на екипите на виетнамските футболисти да са изобразени само името и националния флаг на страната. За последно Манчестър Юнайтед играха в Азия през 2007 година, като посетиха Япония, Южна Корея, Макао и Гуанджоу. Тронг Ху добави, че се опитва да привлече и италианският гранд Милан да гостува във Виетнам през 2009 година.

"Нещата вървят добре, ако Милан се съгласят мачът между националния отбор и Милан ще се насрочи в началото на септември 2009 година", допълни още Тронг Ху.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
04.12.2008 17:15

Според мен Юнайтед ще приеме не заради парите